Quality time with the best girl

10 ting jeg ikke forstår #1

PicMonkey Collagekjg

Jeg sad her til aften og spekulerende over nogen ting, og undre mig faktisk også over dem. Derfor vil jeg med glæde dele dem med jer, selvom jeg allerede har lagt et indlæg ud idag, men det er da bedre med 2, end ingen indlæg.

1.  Hvorfor min Iphone 5 oplader altid går i stykker, når jeg har brug for den. WHY?
2. Hvorfor jeg på 2 dagen i fitness har ondt i mine mave muskler, og stadig 3 – 4 dage efter? But why…
3. At jeg flere gange på en uge sover med kontaktlinser i, og når jeg 2 sekunder før har tænkt på at tage dem ud, men så er jeg faldt i søvn. dumt Kathrine!
4. Det sker altid for mig, at jeg på et eller andet tidspunkt vælter på min cykel, sidste år fordi jeg var stangstiv, så hækken reddet mig. Men nu? skulle jeg bare ned af en bakke, på vej hjem fra Fitness, damn! 
5. At mine yndlings bukser, bare kan forsvinde på mit lille kollegiumværelse, HVOR ER I???
6. Hvorfor busser ALTID skal være forsinket, som man faktisk ikke når at skifte til den bus man skal hjem i, og når det sker en fredag, så er der død over busserne. 
7. At jeg altid sidder med åben mund, og nogengange tungen ude, når jeg lægger mascara, but why? er det en ny trend eller sådan noget?!
8. Hvorfor er det man altid skal have slik, eller noget sødt ved sin side, når man ser film?! Føler mig virkelig tyk. Hvis der skal slik eller søde sager til, når der skal ses film.. Må lærer mig selv, at man godt kan se film, uden noget sødt i kæften.
9. At når man får en bums på hagen, så gør det ondt i hele kæben, det virkelig pinefuld.
10. Stillezoner i toge..

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Quality time with the best girl