Dejligt besøg fra fyn

psykolog hjalp mig

Hej bloggen, som i alle nok ved har jeg engang haft indbrud, og derfor har jeg i en længere periode efter det skete, gået til psykolog og haft en kontakt person som lavede ting med mig. Men nu hvor i ikke kender til det, kan jeg lige så godt lave et kort indlæg om hvad der er sket efter indbrudet, som er for nogle år tilbage. Efter indbrudet var begået snakkede vi med kommunen om at få en til at hjælpe mig igennem det der var sket, jeg fik så en rigtigt sød kontakt person som hed Lone(tror jeg). Hun kom og snakkede med min og min mor. Hun hjalp mig faktisk igennem rigtigt meget, og var rigtigt god imod mig, efter nogle gange vi havde snakket tog hun mig med ud på alene tid, hvor vi var på et fint loppemarked, og vi snakkede om en masse ting, og om hvor langt jeg var kommet og sådan. Men den sidste gang jeg var sammen med hende, var da vi skulle på tur ude i en skov, hvor vi skulle lave kager selv, og vi hyggede, årh. Det savner jeg lidt. Men? Jeg gik også til psykolog, som jeg vidst fik gratis, og det var godt.. men det hjalp ikke særlig meget, følte virkelig ikke at jeg kom videre fra der jeg var, så det stoppede igen. Nogle måneder eller et halvt år efter flyttede mig og mor så til Pandrup ind i et nyt hus, og det vil sige at vi startede på et helt nyt kapitel for os selv. Jeg var ret bange, og turde ikke være hjemme i særlig mange timer, da vi boede i det gamle hus. Nu i det nye hus, har jeg bare rykket mig så meget, jeg kan være hjemme i mange timer, men desværre kan jeg ikke være alene hjemme om natten endnu, eller når mørket begynder at falde på, det gør mig utrolig utryk, og jeg føler alt muligt. Men det jeg egentligt ville frem til er, at efter vi flyttet, er jeg bare kommet så meget videre, jeg har det meget bedre, har mere energi, og har det super godt, og jeg trives også!

– Men hvis der sidder nogle, der har oplevet, måske mobning? Eller noget helt andet, så lad vær? med at holde det inde i jer selv, i burde finde en og snakke med! Jeg er i hvert fald kommet utrolig langt bare med de små besøg jeg havde af en kontakt person, hæ.  Har i prøvet noget der også er slemt? Fik i hjælp for det? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejligt besøg fra fyn