Tillykke med fødselsdagen, Kathrine

Min fødselsdag #1

Hej søde læsere, som i nok har læst på bloggen eller på bloggens facebook side, så har jeg fødselsdag idag, og jeg har ikke gjort andet end at spise mig tyk hele dagen i lækre og søde sager! mhm.. Da jeg kom hjem fra skole var mor igang med at dække fint bord, og gøre klar til at nogle få gæster kommer og ønsker mig tillykke, men det blev til lækre kager og kaffe! Jeg fik nogle gode gaver! Som i får af se imorgen, eller nu må vi hvornår jeg har tid! Men efter vi havde hyggede med gæster her hjemme og vi fik ryddet op tog vi ud og spiste pænt, med min far og hans dame! Jeg ligger lidt billeder ind fra det imorgen, men hold op hvor var det hyggeligt og jeg morede mig virkelig! Men der er et lille minus ved dagen, da jeg spiste en lækker Chokolade bolle, så faldte der et lille stykke af min tand, så jeg måtte skynde mig at ringe til tandlægen og få en tid der, så imorgen skal jeg til tandlæge kl. 1! Men det ikke noget at gøre ved. Håber i har haft en god dag bloggen! Det har jeg! (-:

Ingen kommentarer til Min fødselsdag #1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tillykke med fødselsdagen, Kathrine