Christmas wishes

Store bage dag

Hej søde læsere, jeg ligger igen syg med en slem migræne, som jeg har været ved lægen og få tjekket idag, jeg skal begynde at tage piller, når jeg kan mærke at jeg er ved at få migræne. Nu har jeg også døjet med det i virkelig virkelig langtid, så det var godt at komme til lægen, og få det tjekket.
Jeg har her til middag været ved at bage lækre Jødekager og Finskbrød, mums de smager utroligt godt. Hvis i ikke kender dem, burde i prøve at lave dem, de virkelig virkelig gode. Og min mor var så tidligere hjemme ved en der hedder Jane, og bage Vanilje kranse, de var også virkelig lækre!

Ingen kommentarer til Store bage dag

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas wishes