Lille juleaften

Christmas gifts | fantastic evening

Jeg havde den bedste aften igår, at være samlet med sin far, hans dame, min bedstefar, naboen og sin mor.. Det virkelig skønt! Og det var så langtid siden at vi havde holdt jul med min far. Vi fik en masse godt at spise, vi fik and, steg, og alt det der hører der til! Jeg har aldrig været en kødspiser, men igår synes jeg anden smagte utroligt godt. Og risalamande Smagte bare super godt i år, mums! Jeg har virkelig haft en helt fantastisk aften med familien og naboen! Og så har jeg fået nogle lækre gaver som jeg er utrolig glad for, jeg har fået mest tøj i år, da det var det jeg kun ønsket mig! Men det er jeg så glad for! Tusinde tak for gaverne alle sammen. hæhæ I vores familie har der altid været en tradtion med at vi spiser først den lækre and og alt det der hører til, og bagefter risalamande. Men i år gjorde vi noget helt andet! Vi spillede nemlig pakkespil, og det var super hyggeligt. hihi.

Da vi havde pakkeleg, vandt jeg denne kasse chokolade og en pakke spillekort, det var okay at vinde det. Men der gik en gave rundt jeg super gerne ville have haft. ØV tiden løb ud for mig. hæhæ.

Jeg fik også disse lækre parfumer eller hvad man kalder dem, og de dufter bare super godt. Dem er jeg rigtigt glad for. Og så synes jeg de ser rigtigt pæne ud. Nu skal der bare findes plads, til disse to parfumer!

Som i nok ved har jeg gået og snakket om at få et kamera i hundrede år, og derfor fik jeg penge af min far, da han ville hjælpe mig det sidste stykke, og nu har jeg råd til et. Nu står jeg bare om det skal være Canon 1100D, Nikon D3100 Eller Nikon D5100? I må meget gerne ligge en kommentar og uddybe jer om hvilken kamera i synes og hvorfor? Så i meget søde.  Men som i kan se er der også det Mastas gavekort og en lille ansigt maske. Og det fik jeg af min Nabo. Gavekortet er på 100 kroner. Og det er jeg også super glad for. Nu kan jeg rigtigt komme i matas og shoppe igennem. hæhæ.

Trøjen er fra thailand, og den er rigtigt fin med lækre palietter på, og jeg elsker den virkelig allerede, den kan sættes sammen til et lækkert outfit. Og så fik jeg også disse lækre Converse af min moster! Er så glad for begge tingene.

Den her trøje kan jeg bruge inden under min sorte skjorte. Jeg er rigtigt glade for den og er super vild med den.

Alle disse smukke og fine armbånd har jeg også fået i julegave, og er så glad for dem, jeg ved ikke hvor længe, men har virkelig manglet nogle armbånd.

Fik også denne fine ring i julegave. Den er bare så smart synes jeg.

Fik også denne lækre skjorte i julegave, den er virkelig dejlig og prøvede den næsten med det samme igår. Elsker den!

Er så vild med denne trøje, den er så fed og så er den kampfleret det gør det bare mere fedt! Jeg ville også have ønsket mig nogle militær bukser, men de var udsolgt i min størrelse,  det mega øv. Men fik denne lækre trøje. Den er så dejlig.

Dette er nok en af mine bedste julegaver, den er så varm, så lækker og så har jeg ønsket mig den. Weee!

Fik dette lækre sæt, med en bh og nogle trusser. Det har jeg virkelig manglet. Så skønt at få dette sæt! OG elsker farven på det.

Denne trøje er virkelig fin, og nede forneden på trøjen, går den lidt op, så der skal man have en anden trøje inden under. den er virkelig lækker!

Denne trøje er desværre alt alt for stor til mig, så den vil jeg bruge som nattrøje.

Alt i alt, har jeg haft en ubeskrivelig dejlig juleaften igår, med massere god mad, gaver og en dejlig familie omkring mig! og synes selv jeg fik nogle lækre gaver som jeg ikke vil bytte for nogle andre. Jeg glæder mig så meget til at skulle have alt mit nye tøj på, og dufte af den gode parfume, og have en lækker bh på! hæhæ. God aften til jer alle sammen! Håber i alle sammen havde en god aften.


Ingen kommentarer til Christmas gifts | fantastic evening

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille juleaften