Nytårsfest | Forfest.

Happy New Year

Så er det endelig blevet den 31 December som alle sikkert har ventet på, og gjort sig klar til, nogle har måske købt en masse nytårs krudt, mens andre måske holder nytår uden. Vi har ikke købt nytårs krudt i år, og det er jeg egentligt pænt ok med. så kan jeg se alle de andre der skyder af, rundt omkring i Danmark. Jeg har ikke fundet mit outfit for idag, men det finder jeg her senere, da vores gæster først kommer her kl 5. Vi har været i fuld gang med at dække bord, lave mad, og nu er min mor igang med abe maden, som er desserten.. Det bliver en god nytårs aften det kan jeg mærke! Og vi har lejnet op som der kan blive lavet jordbær shots og en masse andre drinks! Det eneste jeg mangler nu, er at jeg skal gøre rent på mit værelse igen.. det ligner lort! Men det klare jeg også. Det tager ikke så langtid når man først er kommet igang med det. hæhæ

Men jeg vil ønske jer alle sammen et super godt nytår, og håber i kommer godt ind i år 2013 med jeres venner, familie, kæreste eller bekendte! Men pas nu på jeres øjne, finger og det hele! Godt nytår og god aften til jer alle sammen. Hvem skal du holde nytår med? Og har i fået dækket pænt bord?

 

Ingen kommentarer til Happy New Year

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytårsfest | Forfest.