give away | Miinto.

Give away |Black Mask.

Hej bloggen, kender i til den berømte nye shop på internettet der hedder BlackHead.dk? Hvis ikke så burde i tage et tjek på deres hjemme side, de har ikke så mange produkter at vælge igennem, men de har en mask der hedder, black mask, rigtigt mange har allerede købt den, prøvede den og skrevet ind til dem at det er noget af det bedste de har prøvet! 🙂

Jeg har nu fået sponsoret at i kan vinde en Black Mask, som vil blive sendt hjem til jer.  I masken er der: aktiveret carbon (bambus carbon), havre ekstrakt, grapefrugt, vitamin B5, rosmarinekstrakt, Calendula-ekstrakt, vitamin A, vitamin E, citrusskal ekstrakt.

Den har nogle få ting at sige:
Virker på en helt ny måde, Fjerner rødme øjeblikkeligt, og reducere AR.

– Jeg faldte hurtigt for deres hjemmeside, og deres ting da jeg så at masken og at den reducere AR, da jeg har mange ar i mit ansigt og sådan noget, da jeg piller i mine bumser, og urenheder, og det utroligt dumt.

Nu kan i få lov at vinde en Black mask. Og for at være med skal i:

1. Synes godt om Blackhead på facebok her
2. Synes godt om min bloglovin her. (hvis du ikke har bloglovin, kan du stadig være med)
3. Skriv dit navn, efternavn og mail i en kommentar.

– Når du har gjort det, deltager du automatisk, og så er du med i at vinde en Black mask, og den vil blive sendt til din adresse! Held og lykke til jer alle sammen. Og vinderen vil blive trukket når jeg synes den skal, så i har rigt mulighed for at deltage. Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer til Give away |Black Mask.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

give away | Miinto.