New in // Makeup and haircolor

Goodiebox #2

Igår fik jeg en dejlig besked, vores Goodiebox var endelig kommet og vi kunne hente den på posthuset! og da det er påske var jeg ekstra glad for den, være man fik en ekstra ting eller sådan noget! Men i denne månedes Goodiebox, var der en masse lækre ting, synes jeg! Jeg er ihvertfald glad for de skønne produkter der var med! Hvis i endnu ikke har bestilt en Goodiebox til hver måned, kan i stadigvæk gøre det! 129.- det virkelig billigt for alle de lækre ting vi får, og dyre mærker! På det første billede kan i se produkterne der ligger i den lækre kasse de kommer i. Får i Goodieboxen hver måned? Gå helt ned i bunden for at se hvad produkterne er for nogle!

IMG_3549

IMG_3551 IMG_3553 IMG_3554 IMG_35571. Ghd style final shine spray 238.- 2. Van gils live edt 315.- 3. Salvador ali sun & roses edt 210.- 4. Head & shoulders Apple fresh shampoo og Conditioner 42,95.-  5. Dr. Hausckhka lavender dreams eyeshadow palette 249.- 6. p20 solbeskyttelse eller solcreme spf 20 139,95.- 

Ingen kommentarer til Goodiebox #2

 • Har virkelig længe overvejet at bestille Goodiebox og nu frister du mig vidst lidt yderligere! Det ser virkelig lækkert ud 🙂

  //mettebrandtdanielsen.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Fin blog du har 🙂
  Du er meget velkommen til at kigge forbi min blog og bloglovin 🙂 Følg gerne! http://www.loouwhoo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hvor ser det godt ud! 🙂 Kys kys kys

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in // Makeup and haircolor