Vinderen af armbåndet

Heldagsskole: Nej tak

 Ved godt det overhovedet ikke er noget med bloggning at gøre, men er så træt af at hører på vi skal til at have heldagsskoler. Hvem fanden gider sidde inde i en klasse i flere timer end man allerede gør? Jeg vil ihvertfald ikke, og tror også jer derude, er enig med mig? Det godt være de tror vi lærer mere, men hvad med os der faktisk har det rigtig svært med de timer vi allerede har, hvad med os? Skal vi så bare sidde og blive endnu mere træt af at gå i skole, og pjække fordi vi ikke orker at have timer fra 8 til måske 16 om aften? det går jo ikke.. Hvem fanden har lyst til at bruge hele sin dag, på en skole, ikke mig. Jeg burde egentligt ikke brokke mig, for jeg er ved min niende klasse nu, og skal gå ud til sommer, men synes virkelig det trist for dem der går i skole nu, at de skal have endnu flere timer og sidde og have det røv sygt, imens vi andre kan få fri til normal tid, på gymnasiet eller måske andre steder? Det helt uacceptabelt, at de laver heldags skole, håber virkelig det bliver aflyst, eller hvad man kalder det. Det ville ihvertfald ikke hjælpe på mig, tror jeg ville blive endnu mere tosset og træt af skolen end jeg er nu, hvis det nu var mig, der skulle sidde og have 2 måske 3 ekstra timer? det går virkelig ikke. I stedet for burde de sænke timerne, som vi ikke har så mange, måske ville det være mere lærebart for os, unge! Vi gider ikke bruge en hel dag i skolen, og jeg vil da væde med, at man kan lærer nok på få timer, end på flere? Man bliver bare endnu mere træt og så orker man da slet ikke at sidde i en klasse, under fire vægge. Det er ihvertfald ikke noget jeg kunne tænke mig at se inden for den nærmeste fremtid, eller næste år! Synes lige de burde tænke sig om. Hvad synes i om heldagsskole? Synes i det er okay? – Skriv en kommentar med din mening! Like gerne dette indlæg.

Sådan-har-forældre-det-med-heldagsskolenHvis du også er imod heldagsskoler? så like denne side.

Ingen kommentarer til Heldagsskole: Nej tak

  • mainiasmoondance1360603786455

    Jeg går på gymnasiet, i 2.g lige nu og min korteste dag er en tirsdag fra 10:00-13.20, fordi jeg er fritaget fra idræt. Alle mine andre dage er fra 8:10-16:10 og enkelt dag til 17:05. Oveni det kommer dag-til-dag lektier og alle afleveringerne. Det er ikke spor motiverende på nogen måde.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af armbåndet