gulerodssalat with rosiner

1 uge med lockout

Ja i alle sammen har nok fundet ud af hvad den såkaldte lockout betyder, at vi ikke må komme i skole, at lærene er låst ude og ikke må arbejde før Kl og lærene finder ud af en løsning. Der er nu gået en uge hvor unge, som ældre har været hjemme fra skolen, misset måske alle deres timer, andre har måske hele skemaet fuldt. andre har måske kun få timer. Jeg ved godt at i der ude, sidder og tænker at det vil komme til at gå ud over jeres sommerferie og weekenderne. Men det går ihvertfald ikke ud over sommerferien, der vil lærene ikke stå op og gå i skole for at lærene os noget, næppe. Enten bliver det i weekenderne ellers os bliver det efter sommerferien. Men hvem ved? de laver hele tiden om i deres meninger og jeg ved ikke hvad. Jeg har haft skrevet om Lockouten før den begyndte her på min blog. Men ville lige skrive et lille ekstra indlæg, nu hvor der er gået 1 lille uge af lockouten.
Mange tror lockouten vil vare en uge mere, nogle tror måneder, men vi ved ikke noget endnu. Hvis kl og lærene ikke kan blive enige skal regeringen brude ind og sige nu skal vi i skole. Men de ser jo helt at Kl og lærene kan finde ud af tingene og finde den løsning som der skal til.
Det de faktisk diskutere om er at vi skal have heldagsskoler og sidde i en folkeskole fra kl 08:00 til kl 16:00 måske længere, hvad så med vores skide fritid? jeg siger ihvertfald, NEJ TAK til længere skole dage i folkeskolerne. det ender med alle bliver skole trætte og ikke orker at stå op for at gå i skole, fordi deres dage er så lange, og de næsten ingen fritid har.
Men det går også på at lærene vil have forbedrednings tid, det har jeg så ikke kigget så meget med på. Men det noget værre noget det her med lockouten. Har du lockout? Hvor langtid tror du lockouten vil var endnu? 

lockout-digi-standard

1

  • Jeg går på en erhvervsuddannelse, så er ikke omfattet af lockouten.
    Men vi har allerede fået at vide, at den 37 timers skoleuge er ved at træde i kraft fra nu.
    Vi har i hvert fald fået at vide, at selvom der står 11:40 på vores skema, har vi ikke fri, men skal blive på skolen og sidde i en lille lektiecafe (hvor der desuden ikke er plads til alle eleverne) indtil klokken bliver 15:25. – Hver dag.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gulerodssalat with rosiner