Give away: Vind en Jorgobè Scrub maske

Anmeldelse: JorgObè Scrub mask

Jeg har idag modtaget en Scrub maske fra Jorgobè, og er super glad for jeg er en af de heldige der får lov til at anmelde et af deres produkter, for har kun hørt godt om deres firma og om deres to produkter! Jeg har kun smurt deres scrub maske på mine urenheder, da jeg ikke synes det er nødvendigt at smøre hele sit ansigt ind i masken. Lige fortiden har jeg utrolig mange urenheder og har endnu ikke fundet et produkt der kan hjælpe med at gøre sådan jeg ikke får flere og flere vær måned, håber lidt denne Scrub maske virker.

IMG_4266reJeg har taget et billede af mig med masken på, jeg har kun lagt den få steder hvor mine urenheder virkelig kan ses. Ikke tag jer af mig, har ingen makeup på, og har lige lagt en smule syg. så her er der et billede af en kathrine, uden noget som helst, hæhæ.

Refreshing Scrub maske er 2-i-1 produkt den er både en dybderensende ansigtmaske og en Scrub-maske. Masken indholder små meget fine peelingkorn, som nænsomt fjerner døde hudceller og den renser også porerne i dybten. Der står den skal anvendes 2-3 gange om ugen for at opnå det aller bedste resultater. Jeg har kun brugt produktet engang, og derfor ved jeg endnu ikke om det skal bruges flere gange om ugen på mig, eller om 1 gang om ugen er rigeligt for mig. Masken virker super godt, jeg har nu prøvet den engang, og kan allerede de forskel, de områder hvor mine urenheder var betændte er faldt helt til ro, dog stadig røde.  Jeg er rigtigt glad for jeg har fået lov til at prøve deres produkt, og give en anmelde om hvad jeg synes om det.

Jeg har nu brugt masken en gang og har faktisk lige så lige taget den af. Da jeg Smurte cremen på mine urenheder kunne jeg mærke at det blev en smule koldt og kunne sagtens mærke at det gik ind og virkede. Jeg har lige skyllet masken af, og skylet godt med lunkent vand, og min hud er rigtigt blød og dejlig. og de betændte steder er bare røde nu. SÅ alt i alt, vil jeg sige denne maske virker på mig, men tror jeg skal bruge den flere gange om ugen end bare 1 enkelt gang.

Sådan anvendes masken:
1. Ansigtet skal først renses hvis man har makeup eller noget på.
2. Masken påføres i cirkulerende bevægelser på huden. Undgå at komme i nærheden af øjnene.
3. Lad masken virke i 10-15 minutter, eller til den er tør.
4. Skyld ansigtet, grundigt med lunkent vand.
5. Bagefter kan man bruge en fugtgivende lotion.

IMG_4269hi

I kan købe produktet her, sammen med den meget populære Peel off maske som i kan købe her.  Dette indlæg er sponsoreret.  Har du prøvet denne Scrub maske før? Hvad synes i om den? Kunne i godt tænke jer en give away snarest hvor i kan vinde sådan en maske?

 

2

 • Mia

  Den er så lækker den maske 🙂 Det svier godt nok lige når man får den på. Men følelsen efter, uhmmm <3

  Og ja, det er anbefalet at man bruger den 2-3 gange om ugen, så den giver den rigtige virkning på langs. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu

  Må indrømme at jeg tit har tænkt” virker den ” men kan nu høre at det gør den.
  Ikke fordi jeg selv skal bruge den men min søn har lidt problemer med sin hud som er meget” normalt” i den alder.
  Tak for indlægget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away: Vind en Jorgobè Scrub maske