Summer dress | What dress?

Goodiebox fra April

IMG_4281hh IMG_4285hijJeg fik idag min Goodiebox fra April måned, og på en måde blev jeg utrolig skuffet og på den anden måde kunne jeg godt bruge tingene, men de skulle bare have været større prøver med deri, så ville den have været top, og prøve parfumen skulle have været fyldt en smule mere op! Men jeg deler min Goodiebox med min mor, så de ting hun ikke kan bruge, har jeg. Og sådan omvendt også.

1. A-derma Sensifluid micellar water: Det skulle være en rigtigt lækker makeup fjerner der både kan bruges ved øjnene og resten af ansigtet. Jeg glæder mig til at prøve den.
2. L’orèal paris hair expertise ever pure shampoo & cond: Jeg er nu meget glad for at have fået disse prøver, mangler noget nyt. SÅ glæder mig til at prøve dem!
3. Garnier BB creme miracle skin perfector: Jeg blev rigtigt glad da jeg åbnede boxen og så der lå’ en prøve til BB cremen, men alligevel ret skuffet. Jeg troede der ville være en større prøve, der er ikke engang til to gange i prøven, det noget øv!
4. Maybelline master drama khol liner: Jeg fik også en lækker brun eyeliner deri, men den synes jeg ikke særlig meget om, da jeg ikke går med sådan noget. Desværre!
5. L’orèal pris color riche Neglelak: Fik en lækker blå neglelak med, som jeg prøvede med det samme, og den er rigtigt fin, enkel og pæn når den er på! Er glad for Neglelakken!
6. Giorgio armani acqua di gioia eau fraiche: Fik en lille prøve parfume med, og den dufter utrolig godt, så lidt en skam den kun var fyldt halvt op, to eller tre sprøjt så den jo næsten brugt.

Det var de ting der var med i Goodieboxen i denne måned, jeg er blevet lidt skuffet, men de kan jo ikke gøre os glade hver gang, man må også tage med at nogle måneder, der kommer der måske flere ting man ikke kan bruge, eller sådan noget. Men blev da glad for flest af tingene. Hvad synes I om månedens goodiebox? 

1

  • Ida

    Jeg har aldrig prøvet dem. Jeg har så meget i forvejen, så vil frygte at jeg slet ikke vil nå at få det hele brugt.
    Men synes at konceptet er smart, men kunne godt forestille mig, at jeg ofte ville blive skuffet, da jeg hellere ville have noget andet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer dress | What dress?