Hinbærsnitter

Hård start

IMG_3421u

Nu er lockouten over, og jeg sidder igen i et rum med fire vægge, og skal glo ned i en smule bøger inden jeg skal til eksamen i Dansk kun. Jeg er lidt irriteret over at starte igen, men alligevel er det os rart. Jeg synes bestemt bare at kl 8 er alt for tidligt at komme i skole, men det jo normalt, hihi. Jeg har haft en lidt hård dag, da jeg har døjet utroligt meget med hovedpine, migræne anfald og jeg ved ikke hvad, den sidste uges tid, og døjer stadig, jeg er godt nok træt af det. Har virkelig lyst til at ligge mig ned og græde, men det hjælper jo ingenting? må virkelig komme til en massør i den måned vi går ind i, for det bliver virkelig ikke ved med at gå, kan både få nakken til at sige knæk når jeg rykker med hovedet. men os hvis jeg selv læner hovedet til den ene vej, med hånden, og det plejer jeg ikke at kunne. Men nu skal denne uge bare overståges og alle de andre, så er der jo snart sommerferie. Weeee! Er i glade for at lockouten ikke varede længere? Synes i ikke det var hårdt at stå op? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hinbærsnitter