Thomas's konfirmation

Update

Her er lidt opdatering fra mig af, de seneste par dage har jeg jo kun sat collager ind, og derfor vil jeg lige give et lille indlæg, som ikke er en collage, hihi. Jeg har de seneste par dage, ligesom mange andre lockout, og jeg synes det er skide skønt, jeg har indtil videre, bare hygget i sengen, set film, ryddet op på værelset og hjulpet min mor. Jeg ved godt at man ikke skal se sådan på det, men ja jeg er utrolig skole træt, og er glad for nogle dage, eller uger hjemme fra skolen. Men det var egentligt ikke det jeg ville fortælle jer. Ville bare skrive et lille indlægs med lidt opdatering. Men ja, der er ikke så meget nyt herfra, andet end en dejlig hverdag, hihi. Men jeg er lige nu igang med et smække en lille collage sammen, og så vil jeg sætte mig ind på tumblr og kigge på alle de inspirende og lækre billeder.  Kyyys. Hvad laver i her til aften? Hvor mange timer har i under lockouten?

IMG_3898tr

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas's konfirmation