I hate...

Black and White outfits

outftis

Jeg  har sat to outfits sammen, og er rimlig tilfreds, da jeg første gang er begivet mig ud i at lave en collage som ser sådan der ud! Jeg er vild med det første sæt, elsker de sorte bukser, og er især vild med de sorte sneakers, love it! Tingene har jeg ikke selv fundet, kun nogle af dem, de er lånt rundt omkring fra og så har jeg bare selv sat det sammen. Jeg vil begynde og lave sådan nogle, som inspiration, selvom jeg overhovedet ikke ved hvor tingene kan købes henne, jo tror de fleste ting er rundt omkring i udlandet, desværre. Hvad synes i om collagen? Hvilket outfit er i mest til? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I hate...