Black and White outfits

Gøteborg 2013


IMG_4851ihi IMG_4858eqw IMG_4873ihi IMG_4875 IMG_4880 IMG_4884tre IMG_4886 IMG_4890 IMG_4891 IMG_4894

Hej alle i søde og dejlige blogger, i må sørme undskyld at jeg har forsømt bloggen lidt, men har virkelig ikke haft tid eller energi til at ligge et indlæg ind, MEN nu har jeg lige nogle minutter inden jeg skal i bad, hæhæ. Jeg var i Gøteborg med to at lærene og Sanne, det var super super hyggeligt, vi skulle allerede op ved en halv 6 tiden, for at køre til Færgen i Frederikshavn, men det lykkes da! Vi spiste lækkert morgenmad, og kiggede i shoppen, hyggede indtil vi var over i Sverige. Vejret var super godt, så vi sad udenfor på færgen lidt af vejen og så de smukkeste omgivelser. Da vi kom derover, skulle vi ud og kører med sporvogn, og så fandt vi et sted for der var smukke klipper, som man kunne ligge og tage sol på, det blev da udnyttet, hæhæ. Vi var også inde og shoppe, og nede i en park, der var simpelthen så smukt derover. Jeg troede virkelig ikke der kunne være så stor forskel fra Danmark til Sverige, men det er der godt nok. Men noget jeg synes der var utrolig mærkeligt var.. at man skulle betale for at komme på et toilet, amen gu.. Men mig og læren var badass, vi gik ind på et toilet, som var betalt for, hæhæ. Men jeg havde en virkelig virkelig hyggelig tur, jeg synes Sverige er så smukt! Jeg ville gerne derover en tur igen, og vi var virkelig heldige med det vejr, der var hele 27 grader derovre! Super lækkert, men varmt! Hvad synes i om billederne? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black and White outfits