By-k Goodies

Must have in germany

MUST HAVE - IN TYSKLAND

Sidst i næste måned, eller først i August skal mig og min kæreste ned og shoppe lidt i Tyskland, det har vi nemlig lovet min mor, hun skal nemlig have drikkelse til vores fødselsdag her i september. Jeg har så lavet en collage med lidt ting jeg gerne vil have dernede fra. Som i kan se skal jeg have cola, slik og lidt til mit hår, da det er sindsyg billigt dernede, og så er det jo bare med at få handlet ind. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv været i Tyskland(jo da jeg var mindre) så det glæder jeg mig rigtigt meget til. Håber lidt at der er tøj butikker ved grænsen os. Men glæder mig rigtig meget til turen med skatten, det bliver simpelthen så hyggeligt. Kender i nogle gode butikker ved grænsen? 

2

 • Sandra

  Kan godt li’ at du siger at det er billigt dernede, for derefter at sige, at du aldrig har været der. 🙂 hahah. Så billigt er det altså slet ikke, for hårprodukter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Jeg har været på nettet og kig, derfor kan jeg sige det er billigt og jo her koster et hårprodukt som det der på nok 70. dernede koster det 20. det sgu billigt for mig :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By-k Goodies