Summer look #1

Registration, happy and summer

IMG_3412khkJeg ved ikke lige med overskriften men lige fortiden er jeg en helt vild glad pige, tingene går super godt, og jeg smiler konstant. Jeg ved ikke om det er fordi jeg ”skal” have sommerferie på fredag, eller om det fordi jeg har den bedste mor eller kæreste, hvem ved? det gør jeg jo! Det nok ikke fordi jeg er glad for at få sommerferie fredag, for det er lavet totalt om. Jeg blev nemlig meldt ind på produtionskolen idag, så fra og med idag, tjener jeg mine egne penge, det bliver skønt at vide man har lidt hånører når man nu vil noget, i stedet for at sidde med KUN 800 hundrede, det der jo ingen der kan leve for på en skide måned, når man både skal have nyt tøj, makeup, hår produkter og en masse andet skidt. Men jeg er ihvertfald inderligt glad for at jeg nu startede derude, og jeg har selvfølgelig ikke sommerferie fra på fredag af, skal i skole i to uger mere, eller en, kan ikke lige uge det.
Jeg ved godt mange siger at 658 hver uge er INGEN penge? men for mig er det mange penge. Det er flere end jeg nogensinde har fået i hånden, eller har måske fået flere til fødselsdag, men det godt være i andre ikke synes det er mange penge, men det synes jeg. Jeg er glad bare jeg får 400 kroner, jeg er en meget skole træt pige, og det har jeg været i flere år nu, og at tjene penge for at komme på ‘arbejde’ og det, det er nok det der skal til, før jeg vil stå op GLAD om morgen for at gå i skole, for jeg synes det er skide irriterende at sidde et sted og så ikke få en skid, ja en folkeskole. Men er nu meget glad for det jeg får, jeg er taknemlig for at komme på produtionskolen og gå helt ind til næste sommerferie 2014 igen.
Jeg forstår virkelig ikke hvorfor mange har så meget i mod ”prutten” det er en almindelig skole, men almindelige skole ‘trætte” teenager/voksne, som måske ja ikke kan komme videre i deres liv og ikke ved hvad de vil, men der går også utrolige dygtige teenager derude, som virkelig knokler for tingene, som måske bare vil have et lille ‘slap af” år. Jeg forstår overhovedet ikke hvorfor der er så mange der taler grimt, og siger det er ukloge der går der? Hvis i ikke selv har gået der, kan i ikke sige noget om skolen? jeg havde også SELV mine meninger om skolen inden jeg gik der(har gået der i 2 uger snart), jeg er meget glad for at være derude nu, og glæder mig faktisk meget TIL at starte, og tjene mine egne penge. Har i sommerferie? Hvad skal i lave efter sommerferien? 

6

  • Joanna

    Der er mange der bor alene, måske i en 1-værelses lejlighed som kun har 800 kr, efter regningerne er betalt. Så det er da fint, især hvis du bor hjemme og ingen udgifter har. Man kan jo også anskaffe sig et job og tjene sine egne penge.. 800 kr i lommepenge fra forældre er meget., Jeg skulle selv tjene mine penge og betale mine egne udgifter og unødvendigt forbrug, da jeg var 17 år 🙂 -Sommerferien skal bare bruges i Danmark. Intet vildt. -, Tillykke med pladsen på skolen. Håber det er noget for dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kaathrinejohansen

      Hvis det ikke var fordi børnepengene var opfundet havde jeg ingen penge om måneden, da vi ikke har særlig mange penge. 800 kr er ikke særlig mange penge for mit vedkommende. Selvom jeg bor hjemme, kan de hurtig smuldre væk i hænderne på mig. og de skal holde i en måned, det går ikke særlig godt for mig :). Så jeg er evig glad for børnepengene er her, ellers gik jeg med 0 kroner, og har søgt job, sååå :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Joanna

      Det var intet negativt, det var bare eksempler 🙂 Men ja, nogen mennesker er gode til at holde på deres penge, så de næsten bliver for gamle -, andre får dem brugt hurtigere end de ryger ind. Der burde være penge træer, så man bare kunne gå ud og plukke dem -, Ville det ikke være godt? =D -, Hvad skal du lave på den skole?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • kaathrinejohansen

      Det ved jeg, og undskyld hvis min besked lød surt i det, det var ikke meningen :).
      – Jeg skal være på pædagog og omsorg linjen, derude! :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, folk kommentere altid negativt om sådanne ting, for at højne det de selv laver. Det squ bedre at du går der, end at du vælger et sabat år i din seng, som mange andre gør. Jeg synes squ det et godt valg for dig. Er glad på dine vegne <3

    http://www.pocabella.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • kaathrinejohansen

      Ja, det super skønt, og dejligt jeg allerede er tilmeldt ind smukke! :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer look #1