Konkurrence: Vind et casio ur fra superstar

Ask me #1 – Answer

IMG_52704j

Jeg lavede for en uge siden eller noget en status på facebook hvor i kunne stille mig en masse spørgsmål som jeg ville besvare her på bloggen. Næste gang gør jeg sådan at i kan stille mig spørgsmålene herinde, synes bare sidst jeg gjorde det at det ikke blev til noget og så må man jo prøve nye metoder. Men nu vil jeg besvare alle de spørgsmål i har spurgte om på facebook, eller ihvertfald nogle af dem.

Hvad er dit yndlings tøjmærke, duft, skomærke, taskemærke? Årh, den er en smule svær, jeg har faktisk ikke et yndlings tøj mærke, men mere yndlings butikker. Jeg plejer altid at købe mit tøj i Nelly, Lachica eller Monki. Min yndlings duft må nok være Forever – Mariah carey, den dufter helt fantastisk og så er flasken ret fin. Det er helt klart Converse, de er ekstrem behagelig at gå i og så elsker jeg bare at de passer til alting. Jeg er ikke den store taske pige, så der må jeg melde pas.

Hvorfor blogger du? Ja, det er egentligt et super godt spørgsmål. Jeg blogger fordi det er rigtigt afslappende for mig, jeg elsker at komme hjem tænde computeren og så fyre op for en masse indlægs, som folk har lyst til at læse. Jeg blogger fordi jeg synes det er hyggeligt, sjovt og så interessere det mig meget. Bloggen er nærmest det sted jeg kommer ud med de ting, jeg ikke kan komme ud med andre steder, hvis i forstår?

Hvem viste dig ” blogger verdenen”? Det kan jeg faktisk ikke huske, tror jeg fulgte med i en blog eller to, og så tænkte jeg at det ville være sjovt at prøve, så sprang ud i det. Dengang var der ikke så mange bloggere, fortiden starter hver anden en blog, det lidt trist, men cool hvis det interessere dem.

Hvad synes du om ordet “Perker” ? Et meget underligt spørgsmål, og undskyld hvis det støder nogen at ordet ”perker” er blevet nævnt i dette indlæg, men nu vil jeg altså lige besvare det. Hm, jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal sige. Men ”perker” er overhovedet ikke et pænt udtryk, man kan finde andre ord at kalde indvandre? tror ikke der er nogle der synes det er fedt at blive kaldt det ord, det er nærmest et skældsord som skulle forbydes. Jeg synes ikke særlig godt om ordet.

Hvad er vigtigste for dig, personlighed eller udseende?? Nu er jeg ikke den kønneste pige og det bliver jeg nok aldrig, og jeg hader selv at blive valgt fra fordi jeg ikke er spor køn, så er man ligesom ude af flokken, hvis i forstår? Så jeg synes helt klart at personligheden er det vigtigste. Man kan sagtens være super smuk og ligne en million, men hvis man så har en grim personlighed, ædelægger det ligesom det hele. Personligheden er det bedste.

Hvad skal man gøre for at møde dig? Man skal skam ikke gøre noget, jeg er jo ikke kendt, hihi. Jeg er bare helt almindelig og det vil jeg altid være, så det er egentligt et super mærkeligt spørgsmål.

Hvad vil du gøre hvis du fandt ud af du havde kræft? Shit et spørgsmål. jeg ville nok begynde at græde, og have det skidt, men skynde mig at bestille tid ved lægen og se om det kan ordne sig inden det bedre sig til mere i min krop. Jeg ønsker inderligt ikke at få kræft, det er så modbydeligt. Det er så synd for alle de mennesker der er ramt af kræften.. FUCK cancer.

Hvor gammel er du? Mange har spurgt hvor gammel jeg er, jeg er 17 år, og bliver atten til Oktober, og jeg glæder mig så pisse meget, hæhæ.

Er det fedt at være dværg? Lidt useriøst spørgsmål, men den skal da også besvares. Jeg er stadig ikke Dværg, bare fordi jeg er 1.45 høj er det ikke ensbetdyne med at man er dværg. Jeg ligner overhovedet ikke en, og jeg har SLET ikke symptomerne til det. SÅ det er sgu ikke fedt, hæ.

Bedste ferie oplevelse? Er desværre ikke en pige der har oplevet verden, selvom det ville være pisse fedt. I år 2009 var jeg på Kreta med min mor, og nogle andre.. det var super hyggeligt og jeg vil rigtigt gerne tilbage. Men har haft rigtigt mange gode ferier her hjemme i Danmark, f.x alle de dejlige ture jeg har haft i Vejle og andre steder.

Hvad drømmer du om at blive? Jeg har altid haft en kæmpe drøm om at blive pædagog, og det skal jeg nok blive, håber jeg! Det er ihvertfald det job jeg altid har drømt om, men man ved aldrig om man pludselig forandre mening. Hvem ved? :-).

Hvilket land ville du bo i hvis du skulle vælge et andet end dk og hvorfor?  Holy S… det er svært at svare på, om sommeren er Danmark perfekt(undtaget når det regner og stormer). Men hvis jeg skulle vælge et sted skulle det nok være Kreta, eller måske new york? men tror bare new york er for stor til mig. Hm.

Hvem ville du møde hvis du kunne komme til at møde hvem som helst? Ved godt jeg har været til koncert med personen. Men hvis der er en person jeg rigtigt gerne vil møde og have taget en masse billeder med er det L.O.C – den mand er sempelthen så skøn og fantastisk, har altid været sindsyg stor fan af ham, og det er jeg stadig! Hvis jeg fik chancen gik der ikke to sekunder før jeg havde svaret JA. Håber virkelig på at møde ham engang!

Hvilken blogger er din yndlings og hvorfor? Jeg har ikke bare en yndlings blogger med massere. Louise Christensen, Mia, Olga, og søde Gabriella. Jeg ved ikke hvorfor, de er bare så inspirerende og dejlige at følge med i, og så elsker jeg bare det de blogger om, hæhæ.

Det var denne omgang Ask me, hvis i har lyst til at vide mere, så skriv da en kommentar, der vil nemlig komme en ”ASK ME #2” – så i er meget velkommen til at stille spørgsmål, tak fordi i så med, og følger med, i min blog, det er jeg bare så glad for. I holder virkelig humøret oppe.

3

  • Hvor er du sød <3 tak smukke Kathrine. Siger det lige igen! Du ER smuk.!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Tusinde tak, er glad for du kan lide min blog og nævner den i dit indlæg <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt indlæg. Dejlig måde at lære dig bedre at kende på 🙂

    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind et casio ur fra superstar