Ask me #1 - Answer

Hvorfor blogger du?

IMG_5368

Det spørgsmål har jeg fået utallige gange, og nu vil jeg forklare det her på, i stedet for en masse spørger mig hele tiden. Har tit fået beskeder om jeg kun blogger fordi jeg vil have likes? men hvad fanden har likes med at blogge at gøre, jo selvfølgelig vil jeg gerne have ok mange likes på min blog på facebook. jeg har lige nu 2.151 likes og det er okay for mig, men ville da være glad for at få et par mere. Men det er overhovedet ikke derfor jeg har startede en blog op, tværtimod.

Jeg har blogget i over 3 år nu, første gang jeg startede min blog var på blogspot, men synes sempelthen ikke det var spændende at blogge derpå, jeg ville have mere udfordring, derfor har jeg hygget mig herover på bloggersdelight, da jeg synes deres udseende og alt det, er præcis som jeg vil have min blog, måske kunne jeg godt undværre reklamerne, da man ikke får pengene for at have dem på sin blog.

Jeg er nu 17 år, og er blevet meget MEGET bedre til det med at blogge, men synes stadig ikke jeg er perfekt til det, jeg vil utrolig gerne have en smart og fin blog, som en masse kan blive inspireret af, men det sker bare aldrig, da jeg ikke er perfekt i det med at stave, og mine sætninger er nogle gange vanvittige forvirrerende, men what ever.. Jeg blogger jo ikke for at blive den bedste, næh nej. Men nu skal i hører hvorfor jeg egentligt blogger. Jeg blogger fordi det er et sted hvor man møder en masse søde og nye personer, som hjælper en, og tjekker ens blog næsten hverdag, Jeg elsker at se den samme og samme person kigge og kommentere på mine indlægs, for det viser bare at personen elsker det man laver og godt kan lide at følge med, og det bringer virkelig mit smil frem.

Jeg blogger fordi, jeg nogle gange bruger min blog, som en dagbog, hvor jeg skriver alle mine tanker, og ting ned, som jeg ikke har andre steder at skrive henne. Jeg blogger fordi, jeg kan lide det, og fordi jeg synes det er rart. det er nærmest et sted hvor man kan komme ud med alle sine tanker, ideer og ting, som andre blogger også gerne vil læse om. f-x hvis man skriver det på sin facebook kan nogle blive pissed over det, og det er jo pisse irriterende. Jeg blogger fordi jeg kan lide at stå op om morgen og planlægge det næste indlæg til jer, og håbe i kan lide det. Bloggen er simpelthen det bedste sted at slappe af på., det er fantastisk. Jeg blogger ikke fordi man kan tjene penge på at blogge, jeg blogger fordi jeg rigtigt godt kan lide det, og jeg bruger utrolig meget af min tid på at tage fine billeder og fine på indlægs som jeg gerne vil dele med jer.  Hvorfor blogger du? Hvorfor op startede du en blog? 

3

 • Bella

  http://www.pocabella.com

  Jeg elsker at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg synes ikke man kan tillade sig at fortælle andre hvornår de har lov til at have en blog, hvilket jeg tit har oplevet. Man kan sagtens ytre sin egen mening, om hvad man selv synes og give gode råd med på vejen, men ikke at det SKAL være sådan. Hvis man vil sidde og skrive om vejret hver dag, så skal man gøre det, man skal skrive en blog for sin egen skyld, ikke andres, og dermed kan andre ikke blande sig i om ens blog nu er “tilladt”. Det er er dybt godnat, synes jeg 🙂

  Jeg blogger fordi det gør mig i godt humør, jeg kan godt lide at være kreativ med design, jeg elsker at skrive og så er jeg vild med skønhed og makeup, som primært er det jeg skriver om.

  Fint indlæg 🙂 <3

  Mia
  http://www.blogaboutmia.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er en fin blog du har her og jeg nyder at kigge forbi en gang imellem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ask me #1 - Answer