Konkurrence: Mangler du sommer neglelakker?

Kamera afhængig

IMG_0400

Nu er det snart to uger siden, eller det er OVER 2 uger siden, jeg sendte mit kamera ind til rep hos Elgiganten, jeg er virkelig ved af bryde fuldkommen sammen, jeg savner virkelig at have min baby i hånden, hele 2 uger uden det, er hårdt. Nu spørger i nok ”Hvorfor er dit kamera sendt ind til rep?” ja nu skal i hører. Jeg skulle til at tage billeder af den skønne natur, og der var kommet nogle kattehår på sensoren, så fandt hurtigt kluden der hørte med til kameraret og begyndte så at rense det hvorefter jeg satte linsen på og så ser jeg den KÆMPE rids der er kommet i skærmen, kunne virkelig sætte mig til at tude på stedet, og det gjorde jeg også.. Har aldrig været så ude af den før, på grund af et skide kamera, men det er jo ikke BARE et kamera.. 1. Det er pisse dyrt. 2. har fået afvide mange stedet fra at prisen kan løbe op i mange penge (øv). Men jaja, det må jeg tage med, håber virkelig bare snart at der kommer en sms eller jeg bliver ringet op, angående det med kameraret, for kan snart ikke undværre det mere. Er virkelig virkelig afhængig af at have et godt kamera ved hånden, har to andre almindelige kameraer, de er absolut ikke gode nok til mig mere. Er i også afhængig af noget? 

4

 • Sikke noget øv:-( jeg er afhængig af min iPhone 4s 🙂 trænger virkelig til at kom på afvænning, bruger alt for meget til på at læse blogs og tjekker alle de sociale medier..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeps. Kender det 🙂 Sådan har jeg det med min iPhone! Man bliver afhængig af det elektronik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er bestemt ikke den eneste, der er kameraafhængig. Sidste år måtte mit elskede kamera også til reparation, fordi mit hukommelseskort havde sat sig fast inde i det. Det var en meget lang måned…

  Noget helt andet er, at du virkelig har en fin blog og jeg nyder at læse med. Dit topbanner er noget af det fineste, jeg nogensinde har set!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flemming Nielsen

  Heysa….. Jeg fotografere selv så jeg føler med dig at du må undvære dit kamera så længe men løsningen er at du har et dyrt og som regel lidt tungt hoved kamera men ved siden af har du et lidt billigere og lettere udgave af hovedkameraet således at dine linser passer til begge kameraer. For at være helt dækket ind så er det osse fornuftigt at have et colprix kamera, dette kan f.eks have sin faste plads i bilen hvis du skulle “falde” over noget spændene.

  Hilsen med håb om at du må få mange gode skud i kassen fra Flemming

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Mangler du sommer neglelakker?