I dag har jeg..

Update

1010361_599196683448112_1319469701_nJeg ved godt det er pisse irriterende at man undskylder hver evig eneste gang man ikke lige blogger i nogle dage, men igen.. Sorry! Jeg har ikke haft tid da jeg sidder her i Simested hos min kæreste, og tog desværre ikke min bærbar med, jeg kommer enten hjem imorgen eller i over morgen, og så kommer der en masse nye indlægs, MEN med iPhone kvalitet og det stinker virkeligt. Jeg fik i ugens løb sendt mit kamera ind til rep og håber virkelig snart de gider at lave det, som jeg hurtigt muligset kan få det i hænderne igen, føler mig helt nøgen uden det hos mig. Jeg har været rigtigt usikker på om jeg overhovedet gad bruge tid og kræfter på at sende det ind da jeg har læst at det er OVERDREVET dyrt at få lavet sensoren i det, når der er kommer en lille rids deri, hm. Jeg sidder lige nu hos min kæreste og spiser slik og venter på vi skal have aftensmad, og bagefter skal der hygges med film, måske spilles en omgang GTA. Jeg har også fået sommerferie nu, og det virkelig skønt selv om det kun er i 3 uger, så skal de bare nydes og de må ikke gå for hurtigt, hæhæ. Nogen der ved hvad det koster at få lavet sensoren i et Canon kamera? Hvis i ved det, er i virkelig velkommen til at skrive en kommentar eller hvis i kender nogle der har prøvet det samme som mig. 

2

 • oh heaven oh heaven I see you in this picture over there!
  har så meget lyst til slik men er desværre på kur:(!! og så når jeg ikke er på nogen former for slankekur har jeg ikke lyst til noget som helst -.-

  – men hey I hope you have/had a nice daaaaaaaay! 🙂

  Amazinglaugh.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   hæhæ, sådan er det bare altid næsten! :-). Men håber også du havde/har en fantastisk dag :).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag har jeg..