Bali // Mavala mini color neglelak

Color Bug

COLOR BUG

Der er sikkert mange af jer der kender til disse Color Bug? men sikkert også mange der sidder og tænker ”hvad er det?”, jeg vidste det hellere ikke i starten, men så fandt jeg ud af, at det er noget der farver håret, f.x ens spidser eller totter i håret. Jeg har været fuldstændig solgt i dem, men alligevel har jeg ikke prøvet dem endnu, men tror snart der skal købes en hjem, som jeg kan se om det er mig. Jeg er vild med den lyserøde og den lilla. Color bug er et produkt Kevin murphy har lavet, og man kan se mange videoer på youtube med det, og jeg har valgt en ud, hvor han selv fortæller om det, og i kan se den HER. Jeg synes det er fedt, at man kan opfinde sådan nogle smarte produkter, som MÅSKE ikke går ind og ødelægger ens hår. Jeg vil ihvertfald tænke lidt over om jeg kan købe en af disse fine farver og prøve det i mit hår. Hvis i sidder derude og vil prøve en, så kan de købes HER til 109-. og tror det er prisen der skrammer mig lidt, for at købe og prøve en, for jeg er en nærig røv når det kommer til sådan noget der. Kender i til Color Bug? Hvis i har prøvet det, må i gerne skrive en kommentar, om hvordan det var? God aften til jer derude.

2

 • Jeg har aldrig prøvet det, men kunne godt finde på det. Det er lidt sejt 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Det faktisk meget sejt, og det fede er jo, at det næsten ikke skader håret?:-). <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali // Mavala mini color neglelak