Birthday Wishlist

in-shower // body milk

IMG_6833kkkk IMG_6836jjjFor et stykke tid siden modtog jeg denne lille prøve i en Goodiebox, og har først fået den prøvet af nu, og det er et pænt stykke tid siden jeg modtog den, faktisk.  Som i kan se er det Nivea – In-shower body milk det hele skal handle om. Jeg besluttet mig for at i dag, der skulle den afprøves i badet, og det blev den sørme også og er virkelig positiv overrasket over dette produkt. Hvis der er noget jeg hader, så er det en fedtet creme, der skal på inden under bukserne, og man kan bestemt ikke sidde der og vente på det tørre, for det tager hundrede år, hihi. Så hvis du er en af dem, der også hader at tage creme på bagefter et bad, så burde i kigge efter denne creme.

I tager den med ud i badet, og når i har skyllet alt jeres andet sæbe af, propper i denne creme på, og lader den sidde lidt, og så skyller i den af, og når i så kommer ud af badet, så skal i jo, slet ikke til at fedte jer ind i en klistret creme, for det har i jo gjort, fedt ikke? Da jeg kom ud af badet idag, var min hud, næsten som ny, den var blød, virkelig sådan baby blød, og det føltes rart at have sådan en dejlig, blød hud, det godt nok længe siden, jeg har haft det, og det bedste ved den er, at den ikke fedter og man kan skylle den af, og så sidder den der alligevel, den skal jeg helt klart ud og have fat i igen, når den lille tube er brugt op, hvis i vil have fat i sådan en fin creme, så har jeg set den i Matas, men ved desværre ikke hvad den koster. Kig efter den, hihi.. Har i selv prøvet den før? Hvad synes i om den? 

2

 • Mia

  JEPS! Kan ikke undvære den, den er guld værd for en jeg-hader-klistret-creme-efter-badet type som mig 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • kaathrinejohansen

   Haha, den er super god, er så glad for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Wishlist