gift ideas for him and her

Pretty little liars

Pretty-Little-Liars-Season-4-Cast”Got a secret Can you keep it? Swear this one you’ll save. Better lock it in your pocket. Taking this one to the grave If I show you then I know you Won’t tell what I said Cause two can keep a secret If one of them is dead. 

Den tekst kender vi nok alle sammen til, da den bliver spillet hvergang i starten af afsnittene. Jeg begyndte i tirsdags eller noget med at se Pretty Little Liars – og det har jeg fortrudt, for inde på netflix kan man kun se sæson 1 – 2.. Serier har aldrig sagt mig noget, for i starten synes jeg de er møg kedelige og total harmløse. Men jeg kedet mig i tirsdags og satte Pretty Little liars på, og begyndte at se den, i de første afsnit var serien kedelig, selvom hende Allison var død og sådan. Men efter få afsnit var jeg besat, kunne næsten ikke lukke min bærbar sammen, gå ud at spise, eller tage i skole for den sags skyld for hold kæft hvor er serien spændende. Jeg har kun været opslugt af en serie før, og det var Gossip Girl. Jeg er lige nu ved Afsnit 23 i Sæson 2, og arver mig over Netflix ikke har sat flere sæsoner ind endnu. Jeg har haft mange tanker, og har tit lukket ned for computeren fordi den var ”uhyggelig”, synes det møg klamt at en person lusker rundt, i alle husene, sender beskeder og personen kalder sig selv for ”A” hvem er denne person? jeg vil så gerne finde ud af det, men har overhovedet ingen anelse.. Det vil hellere ikke være sjovt hvis man vidste det.

Jeg har mange meninger om serien, men en ting er sikkert, jeg er totalt opslugt af min bærbar disse dage, og der er jo ikke vejr til andet. Jeg er delte meninger om personerne deri, der er nogle jeg hader og andre jeg elsker, hæhæ. F.x Hanna, Aria og Esra, dem er jeg helt vilde med. Elsker at Aria og Esra har et hemmeligt forhold. Hanna hende elsker jeg bare fordi hun er sig selv, og ikke er bange for hvad andre tænker om hende, da hun begyndte at være meget sammen med Lukas. Personerne jeg hader er nok Jackie og Arias far.. åh, der er så mange personer deri, og jeg kan slet ikke fatte serien mere, er så forvirret. Man skal virkelig følge med, ellers ved man lige pludselig ingenting, men håber virkelig at sæson 3 – 4 snart kommer ud på Netflix. Jeg er fan!  Jeg vil så gerne vide hvem den person er, som gør livet surt for alle i serien.. Hvem er ”A” og er Allison egenligt død? I’dont know.. Hvem elsker og hader i, i serien? Ved i hvem ”A” er? Hvis i ved det, så ikke fortæl noget, hihi.

5

  • Emilia M.

    Åh, hvor jeg elsker PLL. Det er sådan en genial serie! Jeg er fuldstændig opdateret. Så jeg er i sæson 4, episode 13. Jeg ved godt jeg ikke må spoile noget for dig, men jeg kan besvare dine spørgsmål, og fortælle dig hvor uvidende du er. Jeg kan godt huske da jeg lige var startet, jeg var vild med alle de forskellige karakterer, og jeg var også fuldstændig hooked. Og når nogen af dem der er tæt på dem bedrager en, eller serien, så sidder man virkelig bare med åben mund og er ved at dø indeni.
    Den bliver kun bedre! Hvis der er nogen spørgsmål jeg GERNE må besvare, så svar endelig på kommentaren 🙂 – Har abonneret på kommentarer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Trinski

      Åh er lige blevet færdig med sæson 2 nu, og var i totalt chok, over ”a” havde fået hanna’s veninde til at hjælpe!
      Jeg ved der er flere, men jeg ved ikke hvor mange, eller hvem de er.. har en mistanke men.. I DONT KNOW! den er så spændende

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emillia M.

      Ja, præcis. På det punkt tror man nærmest ikke det kan blive værre, men snart er man næsten ved at dræbe sig selv, når man ser den næste hjælper.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også vild med denne serie… Kan ikke lige huske hvor jeg er nået til, men har påbegyndt sæson 4 og den bliver bare ved med at overraske og chokere på den fede måde 🙂

    Kig gerne forbi
    http://rebeccaline.wordpress.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Ja, er lige begyndt med sæson 3 nu, har lånt den af en veninde! Den overrasker hele tiden!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gift ideas for him and her