My birthday gifts #2

Konkurrence: Vind modström bukser

catsseeeChoopin er en super fin hjemmeside med en masse lækkert modetøj som alle vi piger går og drømmer om at få fingerne i, jeg gør ihvertfald. Jeg har i de sidste par dage kigget på deres side, og har fundet deres tøj meget interessant, og har fundet ud af at der er mange kendte mærker, man kan f.x få tøj fra modström, Gestuz, B.young, Oxmo, Moxy Copenhagen, og mange andre. Jeg har altid været ret vild med modetøj, og især fra de mærker inde på Choopin. Der er mange sweaters som jeg har set mig lun på, og især fordi vi går den kolde tid i møde nu, så kunne man godt bruge nogle lækre, varme sweaters eller strik inde fra Choopin. Jeg har valgt at sammensætte en give away fra mærket Modström, og fandt disse utrolige lækre bukser, som jeg virkelig har set mig utrolig lun på, De fede detaljer ved lommen, er jeg helt vild med, er i også? FOR hvis i er, kan jeg fortælle jer at det er min fødselsdags konkurrence.

Min blog fyldte 1 år D. 6 Oktober, og har søgt rundt på nettet efter den perfekte fødselsdags konkurrence til jer, og her er den så, jeg ved i alle elsker modetøj, og gerne vil have fingerne i et par splinter nye bukser fra Modström, men for at få fat i dem, er der nogle ting der skal gøres først. Bukserne’s pris er 400. For at deltage i konkurrencen skal du gøre følgende:

1. Synes godt om Choopin og min  facebook side  HER og HER.
2, Følg mig igennem bloglovin lige HER. (hvis du ikke har bloglovin,
så bare følg mig igennem facebook).
3. HUSK at skrive dit Navn og Mail, i en kommentar, ellers kan jeg ikke få fat på jer.

Jeg håber i synes om denne fødselsdags give away jeg har sammensat til jer, og håber i vil dele den med jeres veninder, og venner, som de også kan deltage! Jeg ved endnu ikke hvornår konkurrencen her slutter, men det bliver når jeg synes det er nok deltagene.  Held og lykke til jer alle sammen.

50

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My birthday gifts #2