Winter is coming

Outfit #12

PicMonkey Collageoutfit PicMonkey Collagejjee PicMonkey Collagejj IMG_9624k Trøje ukendt // Bukser genbrug // hyggesokker superbrugsen // Ringe Spinnings og Skagens.

Åh, så blev det igen tid til et lille indlæg omkring mit outfit, i må undskylde min baggrund at den er rodet, og forstyrrende, men da der er sindsyg mørkt udenfor allerede, så kunne jeg desværre ikke tage outfit billeder derude til jer. Jeg ved ikke hvad jeg synes om billederne er ikke den bedste til at stå model og vise mit outfit desværre. Trøjen som i ser fik jeg i fødselsdags gave og er utrolig glad for den, den er så lækker, og elsker det søde dødninge hoved thi. Hvad synes du om mit Outfit? Hvad kan jeg gøre bedre? 

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter is coming