Purple theme

Vind godteirer fra Yniq

IMG_0328q IMG_0334qNu hvor det er jul, skal i altså ikke snydes fra konkurrencer her på bloggen, der kommer ikke nogen store genvindser, men der kommer nogle små, og jeg har især sendt bud efter denne give away siden Oktober, eller noget. Hvorfor? jamen fordi jeg er stor fan af deres mærke og især af deres vatrondeller.

Jeg ved godt hvad i tænker, og det behøves i ikke tænke. Yniq har de bedste vatrondeller, de fnuller ikke, og sidder fast overalt, når man har brugt dem. De er faste og er rigtig gode til at tage neglelak og makeup af med. Jeg er ved at få et føl hvergang jeg skal bruge dem i en pose, fordi de er både på neglene, fingerne og overalt når man er færdig med dem, de møg irriterende lige ud sagt. Det synes i der ude sikkert også, og det har Yniq jeres problem på, hvis i har et sæt af deres vatrondeller – vil i aldrig skifte det ud, ved jeg med sikkerhed. Det fede er at de ikke ligger i en grim pose, men er i en fed bøtte, som man kan stille på sit værelse eller et andet sted, sejt ikke? I kan finde dem på deres hjemmeside HER. SÅ hvis i står og mangler nye Vatrondeller – så tag et kig på deres side, eller deltag.

Fik også to slags vatpinde med, og jeg vil tale om Cosmetric sticks da jeg har prøvet dem før. Jeg bruger dem altid når jeg ligger mascara fordi det kommer ALTID ud over det hele, og de er super gode til at redde hele ens makeup, eller ihvertfald ens mascara. Jeg er stor stor fan af, at der er sådan en smart pop-up som man ikke skal stå der og fumle i flere minutter bare på at få en enkel vatpind op, hihi. Dem kan i også købe på deres hjemmeside HER.

FOR AT DELTAGE:
Jeg sætter en pakke Luxus vat, Strong Sticks og 1 Cosmetric Sticks som præmie.

1. Like min facebook side HER.
2. gå ind på min 
facebook side og skriv ”Jeg deltager” til indlægget der.
3. Skriv ‘
DONE‘ i en kommentar herinde.

Vinderen bliver fundet D. 8 Januar 2014. I kan se hvem der vinder over KathrineJohansen på facebook, da jeg ikke skriver det herinde, så hold øje, være det bliver før. Held og lykke til jer alle. HUSK alle reglerne skal altså udfyldes. Dette indlæg er sponsorerert men skrevet med mine egne meninger og holdninger. 

27

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Purple theme