blog anbefaling #2

Outfit #14

IMG_0601wq IMG_0614kk IMG_0624kk IMG_0629jj PicMonkey Collageksa PicMonkey CollageoutfiJakke H&M // Sweater/trøje ukendt // T-Shirt Only // Buks Sparkz // Boots Sko & sko // Armbånd Ukendt // Ringe Skagen & spinnings.

Det var nu hårdt at stå op i morges, da jeg har haft et øje der har drillet mig hele natten, 4 timers søvn blev det til i alt, puha! Men jeg klarede min første dag (efter ferien), men kunne nu godt have brugt 1 uges ferie mere, synes den har været for kort. Jeg tog chancen og skød billeder at mit outfit idag, synes de blev nogenlunde. Hvad synes i? 

4

 • Mia

  Synes virkelig også at ferien har været aaalt for kort!
  Men fine billeder. Bare synd man ikke ser smykkerne lidt bedre, når du nu nævner dem 🙂

  eslublog.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Ja det rigtigt, glemte og tage billeder af dem, men det gør jeg til næste gang! :). Tak for din kommentar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • helt enig i at det var hårdt at komme op i morges, puha!
  er især vilde med dine smarte støvler!! 🙂

  Hav en dejlig aften.
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det godt ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blog anbefaling #2