Julie Sandlau

Is the bikini bridge the new thigh gap?

PicMonkey Collagerw2014 er netop lige startet og der er allerede en ny dille igang over alt i landet. Nemlig det man kalder en Bikini Bridge, jeg tænkte WTF da jeg læste hvad det var. Men som i nok ligger mærke til på billederne, så handler det om at ligge på ryggen, og så skal bikini trussen hvile på hofterne. Ja, det er det nye i Danmark, synes det overdrivende og det er med til at tage en masse pigers selvtillid. Hvis man virkelig skal være så tynd, at trussen kan hvilke sig på hofterne, så det altså ved at være en overdrivelse. Jeg vil ihvertfald ikke selv være så tynd. Synes faktisk ikke det er særlig flot.

Mange modeller, som vi piger ser frem til, har garanteret sådan en Bikini Bridge, og hvis det bliver vist i bladene, så er det først vi piger ligger rigtigt mærke til det, og så kan det skabe en masse spise forstyrrelser, rundt omkring. Jeg er ihvertfald ikke med på denne dille, og det håber jeg for gudskyld hellere ikke i er derude? Det okay at have lidt, men fandme ikke som man nærmest kan se alt. Jeg er ikke vild med den nye dille, og kan godt forstå at der er bekymringerne rundt omkring, for det kan skade mange piger og forguds skyld også drenge. Jeg vil væde med at mange piger får lavt selvværd og selvtillid, for det er jo så fake, det der! Hvorfor skal der også lige komme sådan en dille? Det jo for meget. Vi er pæne på hver vores måde. Om du har lidt på siderne, så er du stadig pæn. Aldrig mist dig selv, og slet ikke til denne dille.

Men selvfølgelig kan det være pænt, men synes personligt ikke selv at det pænt, hvis man virkelig går så meget op i det, at man ender med at blive tynd og udvirkler en spise forstyrrelse på grund af det. Der er mange der synes det er flot, og det er det da os, hvis man ikke overdriver. F.x pigen i midten af collagen, hendes Bikini Bridge, er okay! Jeg har da også en smule, faktisk meget lidt, og går ikke rigtigt op i at have det.  Hvad synes i om Bikini Bridge dillen? 

2

  • Ha en fin uke:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har faktisk ikke hørt særlig meget om den!
    Synes at alting skal være med måde. Det, at der kommer en ny ‘dille’, der kræver at man skal gå hen og blive så tynd, vil jo helt sikkert skade en hel del af de unge piger.
    For hvis ikke man har, så er man ikke lige så pæn.
    Synes det er sygt med alle de idealer, verden synes vi piger skal leve op til.
    Og det værste er, at det er de yngre og mest sårbare der går mest op i det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julie Sandlau