Xsmoke e-cigaretter

it is to get started BUT ..

30-day-plank-challenge-chart 30-day-squat-challenge-chartvi alle sammen har vel set sådan en challenges et eller andet sted på nettet, og vi alle har gangtert haft os en tanke om vi skulle prøve at tage udfordringen op, men måske har opgivet fordi det ser helt uoverskueligt ud. Jeg er en af dem der engang begyndte og nåede til Dag 6, og så kunne jeg simpelthen ikke tage mig sammen mere. Men det hjælper altså ingentin at sætte sig tilbage i sofaen, æde en pose chips og så tænke ”fuck it”. Hvis man virkelig vil se resultater, så må man igang og lade være at opgive sig selv. Jeg er en af dem der ikke har den flotteste mave, og har en delle til at sidde og har lidt på siderne, og jo jeg har da tit sagt til mig selv, at jeg havde den grimmeste krop, men ja det har jeg da også, for har ikke gjort noget for at få den flot, fordi jeg ikke har kunne få taget mig sammen. Jeg kan f.x ikke lide at stille mig op i et fitness center for at træne alene, men sidste år, gjorde jeg det, og ved i hvad? man bliver famnde stolt af sig selv til sidst. Jeg trænede desværre kun få gange, og det hjælper jo intet.

Jeg har her i det nye år, tænkt mig at starte en måned i fitness, i Blokhus, men er stadig i tvivl, synes 225.- er okay for en måned, men der skal alligevel også betales bus, og sådan derop. Men jeg kunne også vælge at betale 800 ligeud for 3 måneder, og tage cyklen eller på gå ben ud i Jetsmark hallen. Men jeg har ikke særlig mange penge, og 800 synes jeg er mange penge at fyre af på 3 måneder, hvis man alligevel ikke får brugt det. Jeg er i tvivl, så tror der skal tænkes til på mandag.

Jeg er hende der kan tage en slik pose med en på værelset kværne den, og så bagefter blive helt mut, fordi jeg meget hellere vil tage en trænings tur, i stedet for at æde slik, og vil ihvertfald hellere have mig en skål fyldt med lækker SUNDT frugt. Jeg har bare ingen selvtillid, og stille mig op alene i et fitness center imens folk kigger på en, er ihvertfald ikke spor sjovt. Synes jeg ihvertfald ikke selv.  Jeg må bare op på hesten og lade være med at gå op i hvad andre tænker omkring mig, og den måde jeg gør mit på, men det er altså svært, når men i forvejen ikke rigtigt har en skid selvtillid. Men nu skal det til at være nu, er begyndt med disse to challenger og håber på at klare dem, selvom det er hårdt. Puha! Har i det på samme måde som mig? Vil i også rigtigt gerne igang, men kan ikke? 

4

  • Det skal jeg prøve 🙂
    Skal vi følges?
    Kig gerne forbi:
    // valentinaniewandt.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Jeg kigger lige forbi din blog, men det kan vi sagtens! 🙂
      Ja prøv du det :).

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Kender det alt for godt!!
    Er også selv startet på en challenge. Den er skide hård, men virkelig effektiv og jeg elsker den 🙂

    eslublog.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Jeg havde pause idag, men valgte at gøre lidt planke og det alligevel, for at komme ordenligt igang, og elsker det!
      når jeg først kommer igang, og er færdig, har jeg det godt med mig selv, og det fantastisk!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Xsmoke e-cigaretter