it is to get started BUT ..

Mattify me anmeldelse

IMG_0355k largeFor nogen måneder siden modtog jeg en goodiebox, hvor denne Mattify me lå i. Først troede jeg det var en blush, men det var en pudder, og det var perfekt, for jeg stod og manglede en pudder, men har først lige fået den igang, her inden jul. Jeg har nu brugt den i over en måned, og er fuldt ud tilfreds med den, og det bedste af det hele er, at den passer til MIN hudfarve – det er simpelthen så besværgeligt at finde den perfekte pudder til mig, som ikke klumper, eller sidder og laver en kant, for jeg er rigtigt bleg, desværre. Look beauty er det eneste sted jeg indtil videre har fundet den til salg, til sølle 85 kr, og det synes jeg er helt okay, for det er ikke en lille pudder, men en mellem. Jeg har virkelig et crush på pudderen, for når man ligger den, ligger den fint, og så det bedste af det hele er, at den ikke skinner, og giver en fedtet hud. Det gør den ihvertfald ikke ved mig. For at ligge den i mit ansigt, bruger jeg en lille svamp for at få det bedste resultat, og bagefter bruger jeg en børste for at ligge det helt og andels perfekt. Jeg er rigtigt glad for, at have prøvet den.

Jeg er vild med den, og jeg vil helt sikkert bruge penge på det igen, hvis jeg ikke har fundet noget billigere som passer perfekt til min hud, indtil videre er denne pudder nok en af de få der har lagt sig godt i mit ansigt. Jeg kan næsten ikke få nogen pudder til min hudtype, og det irritere mig grænseløst. Så når man endelig finder en, holder man også fast i den. Den giver simpelthen et perfekt Look. Jeg kan kun anbefale pudderen til jer derude, hvis i står og mangler. Den er ihvertfald pengene værd. Men det er ikke en man lige kan have med i pungen, hvis man lige har brug for at stadse sig op. Men det er virkelig et plus, at der er spejl i, for så kan man altid lige tjekke om makeuppen ligger som den skal, hihi. Jeg er nok ikke den eneste der synes det. Hvis i fik løst til at prøve den, kan i få den HERHar i hørt om pudderen før? Hvad synes i om anmeldelsen, kom gerne med kritik og ros, for at jeg kan gøre det bedre næste gang. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

it is to get started BUT ..