Outfit #14

Xsmoke e-cigaretter

PicMonkey CollagekkJeg er ikke selv ryger, og jeg har ikke selv svært ved at stoppe, men har hørt fra SÅ mange personer at en E-cigaret skulle være super god, og det er en smøg man kan bruge inde og udenfor nogensteder, det synes rygerne jo er super fedt. Jeg hader selv at stå udenfor med mine ryger venner, for at vente på de er færdig med at ryge, ihvertfald når der er koldt, og der ingen varme er. Men desværre må man ikke bruge E-cigaretten inde alle steder. Jeg har fundet nogen finde E-cigaretter inde på Xsmoke, som i finder HER. Der er forskellige priser for de E-cigaretter, så hvis i er rygere, så tjek da lige deres hjemmeside ud. Xsmoke har også en rigtig fin guide, hvor de skriver ALT man skal vide om elektroniske cigaretter, og det er jo ikke bare godt, men fantastisk at der findes sådan en guide ihvertfald hvis man er nybegynder af sådan en fin sag. I finder guiden HER. Man kan lige nu få en start pakke derinde til 159 kr. Skynd jer ind og tjekke deres hjemmeside ud, og få jer en E-cigaret i stedet for at stå med en rigtigt smøg. Er ikke helt sikker med tror faktisk en E-cigaret er sundere end en smøg. Indlægget er skrevet med mine egne holdninger og ord, men sponsoreret. Er der nogen af mine følger der er rygere? 

1

  • Maria

    Jeg er ryger! Og har en e cigaret (evic.) dog syntes jeg smagen af det væske man kan putte i er noget lort for at sige det rent. Det smager aldrig af det der står på pakkerne..
    + jeg syntes faktisk heller ikke det dækker nikotin behovet ind, dog får man mere nikotin i et hiv på en e cigaret end man gør i en alm. Cigaret :-).
    Jeg er stadig ved cigaretterne :-p

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #14