Konkurrence: sort/mintgrøn kjole

By Ransborg

IMG_9595kkJeg har virkelig glædet mig som et lille barn til at modtage den pakke, med alle disse flotte Soyalys i. Jeg har endda fået flere forskellige hjem, og er virkelig overrasket over dem. De kan passe ind i et hvert hjem, og så er de virkelig fine. jeg modtog nogle forskellige slags, og der var nogle med duft i, holy.. de dufter virkelig fantastisk, og man kan virkelig dufte det, duften er ikke svag, man kan virkelig dufte lyset. By Ransborg er de eneste der producerer Soyalys, og hvis i kigger på deres hjemmeside står der helt uden sod, men det er en misforståelse, men 100% soyalys har væsnlig mindre sod i deres lys. Jeg har modtaget 4 forskellige Travl tin med 3 fyrfadslys i. 4. Neutral lys. 4. Neutral fyrefadslys med 10 i. 4. soya-Duftlys med 3 forskellige dufte.

Travl tin: Den kan man få i flere forskellige design, gammelrosa, sort , irgrøn og mint! Der er plads til 3 fyrfadslys deri, og de kan brænde i helt op til 30 timer, faktisk. Jeg er vild med deres design og at man kan tage den men hvor som helst, og man kan altid ligge smykker derned i, og bruge den som opbevaring. Super smart, ihvertfald efter min mening. Den koster 50.- på deres hjemmeside.
Neutral: Det er en helt neutral udgave hvor der ikke er duft i. Lyset er i et smukt glas, man gangeret kan genbruge bagefter. der er Ingen tilsatte konserveringsmidler, UV-hæmmer, farve, hærder, brændetidsforlængende kemi, paraffin, stearin eller animalsk fedt. Lyset kan brænde i 45 timer, og det er rimlig længe ihvertfald, hvis man spørger mig, hihi. Det koster 145.- billigt efter min mening.
Neutral fyrfadslys: Her får man 10 fyrfadslys(i det store rør), og de er også 100% neutral, og de kan brænde i om til 6+ og det er jo godt, at man ikke efter en time eller to skal op og skifte lyset ud, fordi det er gået ud, og ikke kan brænde mere. Jeg er positiv, og synes det er super godt. I kan købe det til 59.- inde på deres fine hjemmeside.
Soya-Duftlys: aldrig har jeg duftet så godt et lys, virkelig det dufter ikke svagt, men man kan virkelig dufte dem. Jeg har fet 3 forskellige slags hjem White tea – den dufter simpelthen så godt af Jasmin, og syren. Violet lime – man kan virkelig dufte den søde lime, og lidt jordbær. Cucumber Mint – det dufter så godt af peppemynte, appelsin, og lidt af citron.

Jeg elsker duftlys, og bare levende lys i sær en mørk og trist aften, det kan altid få en i godt humør og så er det virkelig hyggeligt med lys over det hele, som står og brænder. Jeg håber i vil tjekke deres hjemmeside ud, for i finder virkelig mange flotte, og gode lys. I vil ihvertfald ikke fortryde hvis i klikkede deres duftlys hjem, de dufter himmelsk. Kender i til Soyalys? Hvilken duft tror i er god?

3

 • marianne

  jeg elsker duft lys , og især disse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Rønsted Tvede

  Elsker duft lys som giver en hyggelig stemning og romantik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu

  Elsker kys det gør sådan en stor forskæl i hjæmmet 🙂 Så romantisk <3
  Violet-Lime den lyder til at dufte fantastisk 🙂 lime med lidt jordbær duft 🙂 lige mig <3
  Mvh
  vmatovic@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: sort/mintgrøn kjole