new in: Global west

Goodies from The body shop

IMG_9350kkhIMG_9352ojIMG_9353wtweIMG_9354qwIMG_9361yJa, i må lige bærer over med alle de ”new in” indlægs jeg laver, har desværre ikke haft mit kamera, som nu kommer de løbende op, da jeg har fået mig en masse nye sager, som jeg vil dele med jer. Igår kom min længe ventet pakke fra The body shop, med 4 skønne produkter i, har ikke åbnede nogle af dem endnu, så de er ikke blevet afprøvet, men har hørt fra ALLE at lige præcis dette mærke Tea tree, skulle være noget af det bedste, så det måtte jeg prøve. Jeg købte 4 ting derfra, som skal kunne hjælpe mig af med alle mine klamme urenheder, som breder sig i ansigtet på mig, hver evig eneste måned, når det er til at være tid til at få besøg.. Men nok om det, Jeg har valgt disse 4 produkter lige til at starte med.

Tea Tree Cool & creamy wash: Jeg valgte dette produkt, fordi den går i dybden og renser, den kan bruges dagligt, som er super skønt. Der står på deres side at man får en ren, frisk og utrolig silkeblød hud. Men håber virkelig den kan fjerne de effektive pletter, som de skriver at den burde. Tea Tree squeaky-clean scrub: Dette er en skummende ansigt scrub, der burde efterlade huden ren. den skulle også fjerne overskydende olier og urenheder, uden af efterlade huden dehydreret. Tea Tree oil: Den skal duppeds direkte på urenheden, og så skulle den bekæmpe urenhederene hurtigt og effektivt helt uden at udtørre huden. Tea Tree Cleansing wipes: Så bliver det simpelthen ikke nemmere at rense ens hud på, man hiver bare en serviet ud, og tørre huden over, den fjerner både makeup, urenheder og overskydende olier.

Jeg har på en eller anden måde fået sat mig i hovedet, at jeg skal have alle produkterne inde for de mærke, men der går nok lige et stykke tid, produkterne er ikke helt billige. Men tror jeg vil prøve nogle af dem i aften, og se om de virker, efter en uge eller to. Men tror det er nogle fantastiske produkter, jeg har fået fingerne i. Har i nogle produkter i Tea Tree mærket? Kan i anbefale et produkt derfra? 

4

  • Jeg kender en stick fra australian bodycare, den virker med det samme på mig hvis jeg en sjældent gang i mellem får noget i hovedet. :-* prøv den, kan købes i matas

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni

    Jeg har det hele..
    – Har hele serien (12 produkter)
    Det er så lækkert og mega billigt, for såå gode produkter!
    Det virker.. ELSKER DET!
    Fede sager, du har købt..

    Btw. Scrubben er mega god!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Ja, det nogle gode produkter, er vilde med dem.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor jeg håber du er heldigere end mig.

    Jeg glædede mig vildt meget til at afprøve Tea Tre Oil for den skulle jo være så god… og så virker den bare slet ikke. Som en bonus lugter den afskyeligt. ØV!

    Men glæder mig til at læse om de andre produkter er bedre (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in: Global west