Nike VS New Balance

Konkurrence: sort/mintgrøn kjole

PicMonkey CollagejwqdhJeg har idag modtaget en super fin kjole, som er en str S. den er super fin og den kan jo bruges til en hver lejlighed, Fest, galla, eller måske op til en konfirmation. Jeg synes selv at den er super fin, og især med den mintgrønne farve og de fine sten som sidder øverst oppe. Jeg kan desværre hellere ikke passe denne kjole, selvom jeg vil ønske det. Men det er jo kun godt for jer derude. Jeg vil nemlig sætte den som en konkurrence.

Konkurrence

I får også lige dette billede af den fine kjole. Kjolen er fra HER, og de har simpelthen så fede kjoler derinde. Tag et kig.  Men hvis i vil være med i konkurrencen skal i gøre følgende:

1. Like min facebook side HER.
2. Hvis i har bloglovin, må i gerne følge mig HER.
3. skriv dit navn, efternavn og mail.

Når det er gjort er du automatisk med, i konkurrencen om denne kjole. Held og lykke til jer alle sammen, håber i gider dele konkurrencen ud i blandt jeres venner! Konkurrencen slutter engang næste måned, ved ikke med en dato endnu.

13

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike VS New Balance