By ransborg konkurrence

New in: Wmns Nike Air Max Thea Print

IMG_9615ti IMG_9617kkj IMG_9620jj IMG_9633jjlJeg er forelsket, virkelig forelsket.. i mine nye Nike Air Max sneakers. Jeg troede aldrig nogensinde jeg ville få fat i et par nike sneakers, fordi jeg altid har været nærring, har altid synes de var pisse dyre, men de her Nike, gjorde et eller andet ved mit hjerte, måtte bare eje dem. Heldigvis var der lige i min størrelse nemlig 35 1/2 – fantastisk! Jeg tror de bliver mine favoritter til sommer, for de kan bruges til alle outfit, og de skal passes og plejes, som en baby, hihi. Jeg gav 936.- for dem i Sarenza. Hvad synes i om dem? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By ransborg konkurrence