tattoo inspiration

Nike VS New Balance

NIKE VS New Balance

Jeg sidder her med store øjne, åben mund og tænker stor tanker. Jeg er vild med New Balance og Nike – men har aldrig nogensinde haft et par sneakers fra nogen af dem. Men sidder virkelig og tænker på at købe de øverste Nike sneakers, fordi de er overdrevet fede og vil så gerne eje dem. Men pengene er der bare ikke til det, øv! Jeg har egentligt altid synes Nike, var de fedeste sneakers, og har altid gerne vil have fat i et par, men ja. Men er altså også faldet pladask for de her fede og cool New Balance sneakers, ikke kun for deres design, men den grønne farve, er helt vild med den, og så er den ret anderledes og ikke ligesom de andre. Hvilket par synes i er fedest – hvis i skulle vælge et? 

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tattoo inspiration