SPRING

delicious strawberry

IMG_9784hjk IMG_9785gkl

Jeg var til tandlægen igår og det gik ikke lige efter mine planer, fik afvide jeg nok skulle betale 4000 for en rodbehandling, fordi jeg har så ondt i en tand, ja det var sgu ikke den bedste nyhed at få afvide, blev faktisk helt ked af det, og vidste egentligt ikke om jeg skulle grine eller sætte mig til at hyle, for 4000? hvem fanden har råd til det nu til dags, når alt koster? Ingen. Jeg er godt sur, og vil se om jeg kan finde mig en billigere tandlæge, ellers må jeg jo se glad ud og betale de penge, selvom jeg kunne bruge dem på hundrede andre ting.

Jeg fik min første portion Jordbær igår, og jeg kan godt sige jer at de smagte lækkert. Især med Mælk, fløde og en smule sukker, så kan ens aften virkelig ikke blive bedre. Om sommeren er jordbær det bedste jeg ved, og kan spise det hele tiden, og især når temperaturen stiger udenfor. Men min søde mor var da også rar at købe nogle med hjem idag, når de kun kostede 10 kr? så kan man da ikke bare gå videre, nej! Så har lige nydt en lækker portion jordbær, med mælk og fløde! Jeg er godt tilfreds med min fredag aften, og så fik jeg da også lige trænet en times tid i fitness centeret. Hvad skal i lave i weekenden? Har i fået jeres første portion jordbær i år? 

2

  • Ej, hvor ser de jordbær lækre ud! Er de danske? Gode ser de da i hvert fald ud! Sikker noget med den rodbehandling – har du set hos andre tandlæger om det kan gøres billigere?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder en lille smule dyrt – Måske det er en tand, som sidder en uheldigt sted?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING