patterned outfit

labello vitamin shake

IMG_0466jll IMG_0468jkllEr jeg den eneste der leder efter den helt perfekte læbepromade her til sommer, som ens læber ikke sprækker og bliver tørre af solens varme stråler? Det tror jeg bestemt ikke. Jeg har et par gange haft denne Læbepromade, som jeg vil fortælle jer lidt om, da den er super god især her om sommeren, hvis man vil passe på sine læber, og give læberne vitaminer samtidig. Labello Vitamin shake – Cranberry & Raspberry har virkelig hjulpet mig med mine læber. jeg plejer at springe ud med forkølelses sår lige når vi går over til denne varme tid, men i år er det sgu anderledes, jeg har ikke haft et forkølelses sår imens solen stråler har stået på, men det er også kun ENDNU, for det kommer nok, når man mindst venter det. Sådan plejer det ihvertfald at være, hvis i spørger mig. Og det bedste er at indpakningen er så fin og lyserød, he he. det er lige min stil.

Plejeeffekt: Hvis dine læber mangler vitaminer, fugt og en hel del pleje der faktisk øger dine læbers sunde glød, er den ihvertfald god for dig. Vitamin Shake Cranberry & Raspberry er en let cremet læbepromade, hvor der er en hvirvel i, med både hvid, lyserøde og røde farver. Den består af Tranebær – og hindbærekstrakter, C- og E-vitaminer og der er altså også provitamin B5, som giver bløde og super lækre læber. Læbepromaden dufter ligeså dejligt og frisk som en lækker smoothie med en masse blandet frugter i, mhm! Det fedeste er at den beskytter imod solen også, og det er jo skide vigtigt!
Anvendelse: Når du har behov for at fugte dine læber, og virkelig har brug or den. derfor er det nok godt at have den på sig hele tiden, i byen, i skolen eller på arbejdet. Hvis solen skinner højt og varmt på himlen, kan den jo også bruges! Det er et stort +’ ihvertfald fra min side af.

Jeg er alt i alt. rigtigt glad for at goodieboxen var så sød at sende denne utrolige lækre læbepromade med i boxen, især fordi den er god her om sommeren. Jeg er fan af den, og synes virkelig den dufter super frisk og skønt. Jeg vil helt klart bruge penge på den, og måske næste gang en af de andre der findes. Jeg kan KUN anbefale dem, hvis i mangler fugt eller lidt glød til læberne, uden det rigtigt kan ses. Læbepromaden kan jeg desværre ikke finde en pris på eller et købe sted. Sorry! Hvad bruger i til at fugte jeres læber? Hvad synes i om denne læbepromade? 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

patterned outfit