Miracle Balm

patterned outfit

IMG_0549gjjj IMG_0558hgkl IMG_0560hjl IMG_0570gjl IMG_0576hkl IMG_0577hkkk PicMonkey CollagedfghjCardigan D’luxe // Bukser genbrug // Ballerinaer ukendt // Top Vero Moda

Har virkelig nydt dagen i fuldedrag, har nemlig kun været i skole en halv time. Har nydt dagen med at lave smoothie, siddet uden for i solen, og nydt dens varme varme stråler! Jeg er virkelig glad for at sommeren er begyndt at komme frem, og at varmen er kommet, jeg føler mig virkelig gladere og mere positiv. Til samtalen idag, fik jeg af vide jeg skulle ud i praktik i en Børnehave, sååå det skal jeg nok snart. Jeg er blevet total rød på mine skuldre, men sådan er det når dumpapen her ikke brugte solcreme, ups. Hvad synes i om mit outfit? 

14

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miracle Balm