Divergent review

Vind: By-k neglelakker

IMG_0459rae IMG_0462ahjJeg har modtaget 3 smukke neglelakker fra By-k, som jeg er super glad for. Og har allerede prøvede den grå, den er rigtigt smuk og ved første lag, ligger den nogenlunde smukt og fint. Den glimre og det kan jeg godt lide. Lakkerne hedder No. 62 Blue Fog, No. 59 Acai og No. 88 Imperial Moon Dust. I deres webshop kan i købe en neglelak til 79.- og i får nok for prisen synes jeg. Det bedste er at lakkerne ikke er testet på dyr, så det kan vi jo juble over. he he! Kunne i tænke jer at vide disse 3 smukke neglelakker? Så kig med her, og deltag i denne skønne give away.

DELTAGELSE:
1. Like KathrineJohansen på facebook HER ( behøves ikke )
2. Følg mig på min Bloglovin HER. ( KUN hvis i har bloglovin )
3. Like By-K på facebook HER. ( SKAL gøres )
4. Skriv dit navn og mail i en kommentar og om du følger min bloglovin.

Konkurrencen slutter cirka D. 23 maj, men indtil da kan i alle deltage og være med i den, hvis har lyst til at vinde nye sommer lakker, som i kan pynte jeres negle med. Jeg håber ihvertfald at i deltager og måske deler denne videre på facebook. Tak fordi i følger med i min blog, det betyder sindsyg meget!

44

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Divergent review