summer memories part 1

Piercingpusher.dk

PicMonkey Collagecn IMG_0621gjk IMG_0642fhkPiercingpusher.dk er en virkelig god hjemmeside med en masse forskellige piercinger, hvis man er til sådan noget, med at udsmykke sin krop med diverse smykker og piercinger i alle salgs størrelser, og former. Der er et kæmpe udvalg på hjemmesiden. Men da jeg KUN selv har en navlepiercing, og øreringe. Synes jeg at en navlepiercing er mere spændende. Der er jo en hel del at vælge imellem, både med vedhæng, uden og en masse størrelser og farver. Til okay penge efter min mening.

Jeg fik bestilt sådan en sød lille Ugle hjem fra siden, og synes faktisk den er overraskende sød, og kær! Elsker juvelerne er forskellige farver, og at den er en smule anderledes end de andre. Jeg skulle ihvertfald prøve den med det samme, og tage en masse billeder med den i, men kun 1 billede ud af 20 blev okay. Jeg er selv mest til navlepiercinger der hænger, som kaldes et vedhæng, da jeg synes det er mest behageligt, som der ikke altid ligger noget inde i navlen, det så træls en gang i mellem. Hvis i kunne tænke jer samme piercing som mig, kan den købes HER til 99.- ellers kunne det være, at der blev sat en lille give away igang på bloggen med en magen til, så hold øje!

Piercingpusher har ihvertfald alt hvad DU leder efter, hvis du mangler en ny næsepiercing, ørepiercing, brystpiercing, jamen alt! Synes i skal tage et kig på hjemmesiden, men hvis du sidder derude og ikke TØR få lavet en navlepiercing, så der altså slet ikke noget at være bange for, kan ligeså tydeligt huske da min far havde givet mig lov til at få sådan en piercing, hvor nervøs og spændt jeg var. Men det gjorde faktisk ikke engang ondt, jo måske i 1 sekund, så er smerten næsten væk. Og der går skide hurtigt at få den lavet, og de er så flotte! Har i navlepiercing? Hvad synes i om ugle piercingen? 

 

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

summer memories part 1