Tetracyclin Actavis

THIS OR THAT TAG #3

IMG_9985jl

Lipgloss eller Læbestift? Der er jeg mere til det naturlige look, så en neutral Lipgloss. Eyeliner eller Mascara? kan slet ikke finde ud af at lægge Eyeliner, så KLART mascara. Naturlige eller farvede øjenskygger? Er mest til de neutrale jord farver, som en lys brun. lange eller korte negle? Lange helt klart. Kunstige eller naturlige negle? Naturlige, men i mit tilfælde må det være Kunstige. Parfume eller Body splash? Parfume. Jeans eller joggingbukser? Helt klart stramme jeans. Halskæder eller armbånd? Der må jeg sige Halskæder, da de er så fine. Højhælede eller flade sko? jeg er desværre så small fodet, at jeg må sige flade sko. Langt eller kort hår? Jeg er ikke til kort hår, det OVERHOVEDET ikke mig, så langt flot hår. Løst eller opsat hår? Opsat er okay engang imellem, men hælder mest til løst. Pudder eller faundatoion? Helt klart pudder. Har vi noget til fælles? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tetracyclin Actavis