father's Day

Black Onyx // Gréen

IMG_0775gh IMG_0777jhj IMG_0779kjhJeg har kun få men gode parfumer, som jeg bruger hver evig eneste dag, bare lidt til at pifte en op, når man skal noget. Jeg var inde i en forretning i Løkken, hvor de solgte virkelig billige parfumer, som desværre ikke er ægte, men de dufter lige så godt, og har næsten samme duft, elelr det har de faktisk. Jeg faldte over Gréen, som skulle forstille et æble, og har en super frisk og lidt sød duft af æbler, på en varm sommerdag! Den er rigtigt god, og jeg har altid gået og nuppet lidt af min mors som er ægte, og nu hvor jeg dufter til dem begge, dufter de næsten ens, og de er lige så friske. Når den kommer på, dufter den ikke stærk, men den sætter sig ligeså fint, og bliver siddende. Den er virkelig lækker, og så synes jeg også selve emballagen den er i, er sød. Det lille æble på toppen, pynter virkelig SÅ meget. Jeg købte den i Løkken, men kan desværre ikke huske butikken’s navn men den blev købt  til sølle 50 eller 60 kr, og det kunne jeg bestemt godt klare mig for. Jeg er ihvertfald glad for den. Hvad synes i? Har i en yndlings sommer parfume, jeg skal kende til? 

6

  • Kan det passe at den skal den skal forestille den grønne fra DKNY? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Denne har jeg også! Den dufter som DKNY green apple parfumen 😀 Mums! Jeg købte den i føtex hvor der også er mange andre billige parfumer der dufter vidunderligt. Så hvis du har en føtex i nærheden, så vil jeg anbefale dig at kigge 🙂

    .. Mia ♡
    http://www.blogaboutmia.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kender godt den butik – super smart hvis man ikke har råd til en ny og dyr parfume 🙂 Kender dog ikke den duft du har. Min yndlingsparfume er helt sikkert Valentina by Valentino!

    Knus
    http://www.kunsanne.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er lidt af en sucker for alt der dufter godt, så vil ikke til at nævne hele min liste;)
    – Dog står den perfume faktisk i min kurv med de perfumer, som jeg bruger

    knus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tør slet ikke at købe uægte :/ der er desværre så mange ting som jeg ikke kan tåle 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

father's Day