memories // Pets

En dag med søde Felix

IMG_0971lkjh IMG_0972lkjh IMG_0978yht IMG_0979kk IMG_0980kjk IMG_0981efg IMG_0986lkj IMG_0987wed IMG_0992kjg IMG_0993efeI må meget undskylde at jeg spammer jer med hele 9 skønne billeder, jeg har været ude at skyde i dag. Vi har besøg af Felix, som er vældig snakkesalig, og der skal helst ske noget hele tiden, det ved vi jo selv som små – der skal være fart på. Så der skulle spilles bold, kigges på heste og bagefter det skulle vi op, at besøge min bedstefar som gav lækker lækker aftenmad. Han er sådan en dejlig mand, som altid er smilende og god at få en snak med. Men giv mig lige ret i noget? er Felix ikke en lille lækkerbiksen, synes han er vældig sød med det blonde hår, og så har han jo det fineste hår, så cute. Hvad synes i om billederne? 

7

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

memories // Pets