Intima

father’s Day

IMG_0760kk IMG_0761fghj PicMonkey CollagejjDette indlæg kommer faktisk ikke særlig meget til at handle om min far, men om min bedste far! Jeg har ikke muligheden for at se min rigtige far i dag, da han bor i Brønderslev. Har desværre ingen muligheder for at komme dertil og fejre min far, he he. Derfor vil det handle om min bedste far, som til aften kommer at spiser Lasagnette, og får Jordbær med fløde til dessert, hver evig eneste gang vi har haft brug for ham, så står han der med det samme. Han er nok noget af det bedste, og er rigtigt glad for alt det han gør for mig, og min mor. af hjertet tak bedste far. Og selvfølgelig tak til min far!

Jeg har været i Hjørring i dag, fordi jeg skulle ind på Sosu, og lave en læsetest, fordi jeg måske skulle have haft IT timer, men det havde jeg bestemt ikke brug for, lå højt og godt. Men i stedet skal jeg have støtte timer og ind til en mentor der skal hjælpe mig, med alle de problemer jeg måske sidder med. Jeg glæder mig faktisk til at starte i August, og se om det er noget for mig, på det Grundforløb. Bagefter kørte vi til Løkken, fordi vi viste butikkerne ikke var lukket der, og vi havde ret, fik shoppet noget JEG virkelig manglede og så fik jeg løst til Bolcher, så det kom også med hjem. Mhm, de er bare såååå gode. Skal i lave noget med jeres far i dag? Hvor skal i starte på uddannelse henne efter sommerferien? 

7

  • Julie Jakobsen

    Super flotte billeder!

    Knuzz
    juliejakobsen.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Nielsen

    Jeg havde selv ikke mulighed for at fejre mors dag med min mor, da jeg faktisk ikke snakker med hende, men jeg valgte at købe blomster til min bedste, fordi hun, ligesom din bedstefar, altid har været der for mig!

    http://industrialbarbie.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er virkelig misundelig på de bolcher (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums, de bolsjer ser lækre ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så hyggeligt 🙂 Jeg har også givet min far en fin gave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eckerten

    Åh, hvor er du bare sød! Kunne helt klart godt lige bruge et af de bolcher, hihi :o)
    Du skal være hjertelig velkommen til at tage et smut forbi min blog, vi kan følges, hvis du er interesseret? 🙂

    Knus Michelle Eckert ♥ –
    http://michelleeckert.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jeg husker tydeligt dengang man startede ny uddannelse. Selv skal jeg i praktik efter sommerferien på min kandidat. Og så står den på speciale snart 🙂

    God fornøjelse med uddannelsen – er sikker på det bliver godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Intima