room details

Home alone and fucking nervous

IMG_0828fhDer er kommet mange nye til min blog her fortiden, jeg takker og bukker for, at i gider bruge jeres tid på at læse min blog, og kigge med. Håber i kan lide det jeg blogger om. Men nu skal vi ikke ud på et side spor, for det er slet ikke det indlægget skal handle om. Men tak fordi i gider bruge jeres tid på at læse min blog. I er fandme dejlige.

Men til jer nye der er kommet til, så var jeg udsat for et hjemmerøveri her for nogen år tilbage. Jeg var alene hjemme, og så stod han bare der foran mig. Jeg kæmper hver evig eneste dag med mit angst, for at være alene. For bare et år siden der kunne jeg SLET ikke sove hjemme, og jeg lyver ikke, min bedstefar skulle sidde ved mig, hvis min mor skulle i byen, fordi jeg var så bange, og jeg kører virkelig mig selv op i en spids, hvor jeg ikke kan pilles ned fra igen. Jeg er flov over at min bedstefar har skulle sidde ved mig, fordi jeg var bange for at være alene hjemme, jeg var 17 sidste år, og en 17 årige pige, burde godt kunne være alene hjemme, men jeg kan ikke. Jeg kæmper med mig selv, jeg hører lyde, ser forskellige ting, som ikke er der. Jeg har svært ved at sove ude engang imellem, hvis jeg ikke føler mig tryg det sted jeg er. Jeg har før siddet i stuen, og kigget ind i min computerskærm, hvor jeg har set mørke skygger gående ude foran vinduet, MEN der er ingenting?! Nogengange tror jeg, at jeg er ved at blive total skør og kulder i hovedet. Men jeg kæmper, og jeg kæmper hverdag.

Min mor og hendes veninde er taget på ferie, og jeg er alene hjemme denne uge. Jeg har glædet mig utrolig meget til at bare skulle hygge selv, sove ene og bare kunne gøre hvad jeg selv vil. Men desværre skete der en uheldig episode her hjemme, som påvirker mig, utrolig meget. Kan bare ikke fortælle jer hvad det er, sorry! Men jeg er virkelig bange, altså ikke om dagen, men når mørket falder på, så er jeg bange. Men i den her uge, skal jeg få bevist overfor mig selv, at jeg sagtens kan sove ene, uden at der sker noget. Jeg tror faktisk bare det er alle lydene rundt omkring, der skrammer mig, og gør mig ekstremt bange. Men jeg tror på mig selv, og ved jeg nok skal klare ugen ud, ALENE! Jeg ved ikke om det her indlæg er irrelevant, men ville lige dele det med jer. Håber i vil læse det, og i er velkommen til at spørge i kommentaren hvis der er noget i ikke forstår i teksten. Er engang imellem lidt tom for ord, og er ikke særlig god til at formulerer mig, men håber det går. God dag derude.

10

  • Nanna

    Jeg forstår dig godt! Det kan være rigtig svært bagefter, min mor har været udsat for lignende .. (:
    http://contemporarywardrobe.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder ikke særlig rart! Men håber din uge hjemme alene bliver god alligevel:-)
    Og mange tak for kommentar på min blog!

    // http://olivias.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du skal bare vide, at dine læsere er her for dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Det ved jeg Gunnbrit, er jeg så glad for<3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hader virkelig også selv at være helt alene hjemme! – Det er så forfærdeligt! Sætter altid noget musik på, så jeg ikke kan høre lydene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      ja, er jeg bare ikke så skide god til, desværre 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Puha, det lyder virkelig ikke rart! 🙁 Jeg kan godt forstå, at du er blevet rigtig skræmt efter den oplevelse. Vil råde dig til at se din yndlingsserie eller læse en god bog lige inden du skal sove – så du kan tænke på noget andet. Håber du får en god uge alligevel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Hej.
    jeg er i gang med en spørgeunde på min blog, så hvis det lyster, kig endelig forbi og kom med et godt spørgsmål.

    http://annesophie.bloggersdelight.dk
    knus anne sophie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Kathrine,

    For fire år siden var jeg også udsat for indbrud, da jeg var alene hjemme om natten. Jeg har aldrig i mit liv været så skræmt før – men jeg har heller aldrig tænkt så hurtigt før i mit liv. Jeg skreg ned fra mit værelse, at jeg havde ringet til politiet – og de flygtede.

    Politiet kom med hunde osv. og de havde både smadret vinduer ind til stuen og rodet rundt i vores have – dog ikke noget at stjæle noget.

    Et helt år efter havde jeg søvn besvær. Jeg hørte konstant lyde i haven, jeg følte folk snakkede nede i haven på et andet sprog, jeg følte mig overvåget omkring huset – og jeg var så bange for lyden af ting der smadrede, specielt glas.

    Jeg gik i panik, når der var mørkt – men synes det var pinligt at fortælle folk. Vi fik alarm og det hele i huset, men jeg var stadig bange. Jeg stod op om natten for at tænde lyset, så eventuelle tyve kunne se, at der faktisk var nogle hjemme.

    ….jeg fandt en løsning. Jeg stoppede helt med at se uhyggelige film eller høre trist musik, som kunne have en negativ virkning på mig om aftenen. Jeg lagde min mobil ved siden af min hovedpude (gør jeg stadig), jeg sørgede altid for at lyset var tændt på mit badeværelse og at døren til min værelse stod åben!

    Det har taget mig år at bearbejde. Nu har jeg ikke problemer med mørke eller underlige lyde. Nogle gange… kan jeg stadig blive nervøs, men jeg ved, hvad der virker. Det lyder skørt… men jeg plejer at stå op at min seng og tage et glas vand på toilettet, lade lyset stå tændt og kigge ind til mine forældre (også selvom jeg er 18 år). Så bliver jeg rolig igen – og går tilbage i sengen!

    Håber, at du kunne bruge min historie som en hjælp?

    Knus Isa

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Hold da op, hvor forfærdeligt. Jeg kan helt sikkert bruge din historie til noget, og jeg gør det samme som dig med mobilen, kan ikke sove, hvis den ikke ligger ved siden af mig, for han tog jo min mobil. Jeg sover også med fjernsynet tændt, på musik, hvor der er mørkt på mit værelse, det er okay. MEN det skal være tændt<3

      Tak fordi du tog dig tid til at skrive din historie herinde <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

room details