Jordbær kage

Intima

IMG_0758hjhjhjDette indlæg kommer til at indholde intim indhold, og måske stødende ord for nogen. Da jeg skal skrive om 3 produkter som skal bruges under navlen. Så nu kan i bestemme om i vil læse videre, eller gå ud af indlægget.

Jeg har altid synes det var lidt underligt at skulle skrive om produkter som skal bruges på de intime steder, så er faktisk lidt usikker på hvordan dette indlæg kommer til at forgå og om det er en helt fiasko, men nu vil jeg prøve. Jeg har fået 3 produkter fra www.intima-intimpleje.dk. som i kommer til at hører lidt mere om inden i indlægget. På siden kan i få Intim sæbe, intimgel og intimservietter som kan bruges syd fra navlen, som de skrev. Intima er faktisk en ny intimplejeserie i dagligvare handlen. Alle 3 produkter er med en utrolig lav PH værdi som er 4, som svare til den helt naturlige pH-værdi i den intime zone. Det bedste ved tingene er at der er 0% Parabener, Konserveringsmiddel, Parfume og farvestof i. Alle 3 dele er virkelig skånsom og er tilpasset den intime zone. Intima har samarbejdet med Astma-allergi Danmark.

Hvorfor Mælkesyre? Det mælkesyre der er i, er med til at bevare den helt naturlige balance og den lave pH-værdi i den intime zone. Den lave pH-værdi er faktisk med til at beskytte mod udtørring og irritation.

Vagina og den lave pH-værdi: I vagina findes der uønsket og gavnlige bakterier og for at opret holde en super god intim hygiejne, gælder det virkelig om at at man sikre sig en god balance mellem alle disse bakterier som kan komme, også kaldt mælkesyrebaktier, nedbryder glykogen. Når den såkaldte Glykogenen nedbrydes fremstilles en masse mælkesyre og den urolige lave pH-værdi som også kaldes (surt miljø) dannes. Mælkesyren er derfor med til at beskytte den intime zone.

pH-værdien: pH-værdien er som sagt virkelig vigtigt før man kan holde den naturlige balance. Den intime zone kan indeles i to som kaldes den indre og den ydre. Den indre intim zone har en pH-værdi som ligger på ca. 3,8-4,5 og den ydre har en pH-værdi på ca. 5,0-5,5.

Nu har jeg fortalt jer lidt om den utrolige lave pH-værdi og hvorfor der er mælkesyre i produkterne. Jeg vil nu fortælle jer lidt om de 3 forskellige produkter, som indlægget faktisk skal handle om. Håber virkelig i tager godt i mod det her, for det er første gang jeg skriver om produkter der skal bruges under navlen, og ikke på selve kroppen, det er en smule svært for mig at formulere mig ordenligt men nu prøver jeg, så godt som jeg nu kan! Håber ikke nogen bliver stødet af indlægget indtil videre, men hvis i vil vide noget om tingene, så er det med at kigge med nu.

Intim sæbe: som sagt er der ingen farvestoffer, parabener eller Parfume i produkterne og hellere ikke i sæben. Men i stedet for at bruge en almindelig sæbe, ville det være godt at bruge en, som faktisk passer til stedet. Jeg har fået 2 sæber, bare er i en lille flaske og i en stor. Jeg har ikke selv prøvet at få en kløen eller noget, men det værre nogen af jer andre har prøvet det, det kan være fordi man bruger en helt almindelig sæbe med parfume i, og det kan faktisk også give en stor irritation forneden, og det hjælper denne sæbe jo på. Det er skide smart at der findes produkter som faktisk er tilpasset og har den helt rigtige pH-værdi i sig. Jeg ved ikke om jeg er fan af sæben endnu, men det bliver nok en jeg kommer til at bruge fremad rettet.

Intimgel: Intimgelen kan anvendes mod vaginal tørhed samt som glidecreme. Den tilføre en masse fugt som er godt, og er med til at sikre, at den igen bliver modstandsdygtig. Intimgelen har en pH-værdi på ca. 5.  I får også lige med hvordan tørheden kan opstå forneden. Huden føles stram og irriteret, Huden revner, de tørre slimhinder giver smerte ved samleje, Huden bliver mindre modstandsdygtig over for bl.a baktier, og huden bliver irriteret og klør. Alle de ting kan opstå ved træthed, hormonelle forandringer og / eller graviditet. Men som sagt kan cremen også bruges ved samleje, hvis det er det man har lyst til at bruge den til, det bestemmer man jo helt selv.

Intimservietter: Jeg har virkelig altid hadet at skulle tage til festivaller, koncerter eller bare på et helt almindeligt toilet i offentligheden, hvor der måske mangler toilet papir. Der har jeg fundet skønne servietter som kan tages med i tasken, som kan bruges. Der er tit man ikke gider stå i kø, og vente i 5 – 10 minutter, hvor man måske går over i en busk, servietterne kan vidst også bruges til at tørre fingerne med, og er virkelig gode til hvis man har menstruation. Jeg ved ihvertfald de skal i min taske, når det står på Grøn Koncert i sommerferien. Der er 10 stk i, og de stinker ikke af noget ubehageligt, de dufter faktisk okay.

Håber ikke jeg mister læser af, at skrive dette, for jeg ved godt jeg har følgere på en alder af 13, men i må tage dette indlæg med, eller bladre forbi det. Jeg synes det har været en stor udfordring at skrive om, men også anderledes og ret sjovt faktisk. Indlægget blev lidt halv langt, men det var sådan som jeg kunne få det hele med. (indlægget er sponsoreret, og det er skrevet med mine egne meninger og holdninger) Har i hørt om det før? Hvad synes i? 

4

  • Synes det er sejt af dig at skrive om sådan et “emne” 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Tusinde tak, det er jeg glad for at hører, he he <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er jeg god nok 21 så en post omkring intim-hygiejne skræmmer mig ikke væk 😉

    Synes ikke om sæber og shampooer til det område, da det egenligt bare helst skal vaskes med vand udenpå – indeni kan kroppen godt selv finde ud af at holde sig ren.

    MEN intimservietterne lyder som verdens bedste opfindelse! Der er bare INTET værre en de der klamme offentlige toiletter, der ikke har set skyggen af hverken sæbe eller toiletpapir i meget lang tid! Skal helt sikkert have fat i et par til tasken (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kathrine Johansen

      Jeg synes så sæben, kan være god til at hjælpe, hvis man har irritation dernede :). Men tak for din kommentar! 🙂
      Ja de servietter er guld værd! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær kage