James Red - Bronzing spray clear

HUNKEMÖLLERS MUST HAVE

HUNKEMÖLLER

Har i set Nelly har fået et nyt mærke nemlig Hunkemöller – hvis ikke så er det et kig værd, for der er simpelthen de pæneste sæt, selvom de koster lidt ekstra, så er de pengene værd. et sæt undertøj der er i bedre kvalitet, sidder også bedre på kroppen. Jeg har fundet 4 flotte sæt på Nelly, som jeg gerne vil eje. Især det første sæt, elsker at det ikke er helt pink, men har lidt orange i sig – det er lige mig! Jeg har ikke særlig store bryster, så har svært ved at finde sæt som passer mig perfekt, så jeg går altid ud i butikkerne og prøver mig frem. Men vil virkelig gerne begive mig ud i at købe det første sæt, når jeg har råd til det, for det er alt for fint. Hvad synes i om sættene? Kender i til Hunkemöller? 

4

 • Det hvide sæt er virkelig flot! 😀
  Normalt er jeg ikke rigtigt til Hunkemöller, da det er dyrt, og ikke sidder så godt på mig, som andre mærker gør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Johansen

   Det jo også smag og behag! Men kan nu os godt lide det hvide sæt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det hvide sær er helt klart mest mig. Har hørt om mærket før, men ikke kigget noget undertøj derfra. Normalt køber jeg bare undertøj fra Hm, men kunne rigtig godt tænke mig, at købe fra Victorias Secret engang. Deres undertøj ser noget så skønt ud!

  industrialbarbie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sæt, kan bedst lide nummer 2. Hvid gør altid en lidt brun 🙂
  Xx moniquemaries.blogspot.dk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

James Red - Bronzing spray clear